بچه ها اصلا نمیدونم چرا هرپستی میخونم هرتاپیکی میرم وقتی کامنته یه خانومو میخونم اولین تصورم خود به خود اینه یه زنه خشگل خشتیپ خشهیکل ک شوهرش مث خودش خشگله و تویه خونه ی شیکو قشنگ هست نکه بشینم بش فک کنم ولی یکی میگه خشبختم یامیگه بدبختم کلا تصورم این شکلیه اصلا توذهنم نمیاد مثلا یه زن چاق باصورت داغون و پیر وسروضع شلخه شوهر چاق کچل اینطوری به ذهنم خطور نمیکنه 😂
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!