2777
2789
عععع سلام خانوم پرستار مهربون..ی سوال بی ربط .مسموم شدن چی بخورم خوب شم😞؟؟؟

بالا بیار....آب زیاد بخور...برو سرم بزن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ولی شبیش بود والا😂

وای منم از دور دیدم فک کردم حمید صفت رو دعوت کرده😂

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
مشکل ما ایرانیا همینه نمیشه نمیشه نمیشه!

به ایرانی یودن ربطش نده خواهر من...اوًاع ملت خرابه...خشک سالی هست وصغیت وخیمه درآمد نیست...من نمیدونم شما چه استانی هستین اما فارس از خشک سالی داره ببه فنا میره تموم کشاورزیامون خوابیده....برنج که کیلوی چهار پنج تومن میخریدیم رو داریم دوازده تومن میخریم...همه چیو بسنج شما اول بعد ربطش بده به ایرانی بودن...

بس که این حرفو شنیدم حالم بد شده...هرجی میشه میگه ایرانیا فلان ایرانیا جنان هیج کشوری هم دیگه قبولمون نداره

الویه خوردم تاریخش واسه امروز بود ک تموم میشد ..سیرو ماست هم خوردم  بهترنشدم ...مرسیییی مهربونم ...

سرکه سیب یا آبلیمو تازه بخور خیییلی زود خوب میشی😍😘

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
کشور ما و صدا و سیما تبدیل شده به غمکده انگار مردم فقط باید سریال و فیلم و برنامه غمگین ببینن فقط د ...

آره بخدا..

یاده اون فیلم های:ترش و شیرین -خانه بدوش-چهارخونه و....بخیر..

دیگ هیچ فیلم طنزی نیس..

یدونه پایخت بوده تواین چندسال

من ک حامله ام میشینم پای ماه عسل الکی با هر دیالوگ گریه ام میگیره ...دست خودم نیس..اصلا غمگینم نباشه من باید اشک بریزم هی میگم از فردا شب نمیبینم 😔😐

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
آره بخدا.. یاده اون فیلم های:ترش و شیرین -خانه بدوش-چهارخونه و....بخیر.. دیگ هیچ فیلم طنزی نیس.. ...

آره واقعا اصلا فیلم طنز نیست

همش خیانت و بدبختی

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
به ایرانی یودن ربطش نده خواهر من...اوًاع ملت خرابه...خشک سالی هست وصغیت وخیمه درآمد نیست...من نمیدون ...

ایشون همچنان امیدواره .کشوری که درعمل ورشکسته هست چطور میشه موفق شد؟؟؟؟نمیبینه اینهمه بدبختی رو .البته چرا با دزدی یا پارتی میشه خیلی موفق و پولدار شد.تمام بازاریها ورشکسته شدن بعصی ها نمیخوان حقیقت رو باور کنن