2777
2789
عنوان

تنبلی خفیف تخمدان

1100 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

دکتر بهم گفت  تنبلی خفیف تخمدان داری 

آزمایش های هورمونم نرمال بود سنو رحم نرمال بود کیست هم ندارم 

فقط اینکه  هیچ دارویی نداد   یا اصلا  سنو وسط سیکل نداد که ببینه تخمکذاری دارم یا نه

گفت احتیاج نیست 

کسی بوده اینجوری باشه و باردار بشه؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
چند وقت اقدامی اگه تلزه شروع به اقدام کردی تا 6 ماه هیچ داروی کمک باروری نمیدن

ماه هفت اقدامم  

گیاهی خودم بخورم تاثیر داره؟ مثل رازیانه و بومادران 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه هفت اقدامم   گیاهی خودم بخورم تاثیر داره؟ مثل رازیانه و بومادران

ببین بنا به تجربه خودم میگم دکترتو عوض کن . من خودم نزدیک یه سال وقتمو با این حرفا که طبیعی بهتره خودت باردار میشی جوونید هدر دادم . با اینکه مشخص بود تنبلی تخمدان دارم . یه دکتر احمقم رفتم که اونم بیشتر وقتمو گرفت با کارای مسخرش . الان رفتم پیش دکتر سنتی . دکترایی که سریع دست به دارو نمیشن اتفاقا دلشون میخواد بشتر بری و بیای .اگه بدونی من چقد پول دادم  به اون دکتر خر آخر گفتم بابا من تنبلی تخمدان دارم باید قرص تحریکی بدی گفت نه نمیدم . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
دقیقا مثل منی البته من کیست داشتم اما کامل رفع شد دکتر بهم گفت که فقط ورزش کن

باردار شدی؟ 

منم پزشکم گفت ک تنبلی داری ولی دارو نداد گفت نمیخواد. وزنتو کم کن  پنج ماهه هنوز خبری نیست.

منم فعلا چند روزه پیاز درمانی میکنم  نمیدنم تاثیر داره یا نه 

دکترت کی هست؟ خوبه؟ 

دقیقا مثل منی البته من کیست داشتم اما کامل رفع شد دکتر بهم گفت که فقط ورزش کن

منم میترسم وقتم هدر بره سی و دوسالم هست نگرانم باردار نشم نمیدنم برم پیش دکتر یونسی یا دکتر سنتی، دکترت کی هست راضی هستی؟ 

منم فعلا چند روزه پیاز درمانی میکنم  نمیدنم تاثیر داره یا نه  دکترت کی هست؟ خوبه؟

پیاز درمانی خیلیا نتیجه گرفتن

ولی من یبار تو نی نی سایت دیدم که یکی گفته بود پرولاکتینش رفته بالا

دکترم فوق تخصص زنان و نازایی نمیدونم شما کدوم شهری که بشناسیش یا نه

پیاز درمانی خیلیا نتیجه گرفتن ولی من یبار تو نی نی سایت دیدم که یکی گفته بود پرولاکتینش رفته بالا ...

تهران هستم 

من تهران نیستم  انشاءالله که زود دامنت سبز بشه  انتظار سخته...

مرسی عزیزم 

ممنون که جواب دادی ^_^