2789
عنوان

روز اول عید بعد از ده سال با همسر سابقم توی مهمونی روبرو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7641 بازدید | 45 پست
آخه میدونی من کلا هفت هشت ماه باهاش بودم من به زور باهاش ازدواج کردم ولی اون با میل کاملتوی اون دورا ...

میدونم عزیزم تا حدودی درکت میکنم ولی بزار به حساب تقدیر نمیشه باهاش جنگید متاسفانه امیدوارم ارامش بهت برگرده و بتونی فراموشش کنی هر چی که خیره همون بشه برات ❤️

بعضی وقت ها خدا نجاتتون میده اما شما باخت حسابش میکنید..🍓

سلام عزیزم

نمیدونی که چقدرررر با این حست همزادپنداری میکنم خیلی خیلی زیاد، مخصوصا اونجا که گفتی کاش یه فرصتی گیرت میومد برای عذرخواهی و اظهار پشیمونی...تفاوت منو شما فقط اینه که ما دوست بودیم چندسال و من خیلی اذیتش کردم بخاطر خامی و بچه بودنم و بارها دلش رو شکستم و چقدر گریه کرد بخاطرم و من نمیفهمیدم...الان اون ازدواج کرده و من هنوز مجردم و همونطور که خیلی پشیمونم و کارماش بنظرم واقعا سرم اومد ولی شغلش جوریه که تو این روزا جونش درخطره و من هر چندشب یکبار خوابش رو میبینم، تو فک کن که من حتی بخاطر تاهلش یه پیام عذرخواهی و مواظب باش هم نمیتونم براش بفرستم چون وجدانم اجازه نمیده و درست نیس ولی از بابتی فکر اینکه دیگه کلا وجود نداشته باشه هم داره میکشتم😞😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: