2821
2789
عنوان

20 ساله لوازم خونمون تعویض نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفهمم چی میگی ،ادم خونه زندگی های به روز و شیک بقیه رو میبینه دلش میخواد، ولی خب خونه های ساده رو هم باید دید ،همه جوره هست ،واقعا هم انقدر گرونی ادم نمیدونه به کدوم خرجش برسه ،خونتو درست کنی لباستو درست کنی به دوا دکترت برسی به شکم برسی واقعا نشدنی و سخت شده، اگر میتونید قسط بدید از وسایل بزرگ شروع کنید که تو چشم هست مثلا مبل و فرش و پرده ،جز قسطی و کم کم خریدن راهی نیست این روزا واقعا اونم اگر بتونید قسط بدین

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

میتونید مثلا مبلهارو عوض نکنید، به جاش روکششون رو عوض کنید

یا مثلا به زیرپرده ها دست نزنید، فقط والان پرده رو عوض کنید

اینا هم خودش تاثیر گذاره خیلی

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ممکنه دوست و آشناها و اینا،وسایل تون رو مسخره کنن.ولی خب به نظرم اگر میشه آروم آروم شروع کنید به عوض کردن.اینطوری حال و هوای خودتون هم عوض میشه و اینکه هر وسیله ای،عمر مفید داره.ممکنه یهو خراب بشن.حالا نمیگم الان عوض کنید.هر زمان که شد؛عوض کنید ولی آروم اروم آمادگیِ عوض کردن وسایل رو داشته باشید

وسواس نیست

من هم همینطوری ام، خداروشکر یه سری چیز های قدیمی رو نو کردیم با این حال قسمت های زیادی از خونه مون نیاز به تعمیر یا تعویض دارن ولی خب چه میشه کرد، باید صبر کنیم تا هزینه جور بشه

خسته م از این همه رفتن، به هیچ کجا نمیرسم انگار؛

منم فرشام مبلام بخچال لباسشویی سرویس خواب برا جهازمه وسیله برا ۱۴ سال هستن ولی خوب نگهشون داشتم فرشا ...

مبل خیلی مهم به نظرم مبلای منم داغونن نه تعمیرش به صرفه هست نه میتونم بخرم رو مخمه ولی روکش میندازم روش دیگه چاره چیه،شوهرم زیر بار نمیره اصلا ،مستاجرم هستیم هر مبلی به غیر مبل راحتی و تمام پارچه بخرم نابود میشه

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

وسایل خونه پدرمادرته تو باید بدت بیاد؟ اگرم کسی بدش بیاد مادر پدرته نه تو!!

معلومه! این دختر بیچاره داره اونجا زندگی میکنه! معلومه تو روحیه ش اثر میذاره!

من میفهممت وسایل خونه قدیمی باشه واقعا دلگیره

بعضی آدمای سن بالا نمیفهمن یا تغییر ناپذیرن

خوبه دیگه خودتو تو فشار نذار

پولی نیست عوض کنیم گرنه لوستر و میز تی وی و مبل باید خریده شه قدیمی شدن

میز تی وی مشکی هست دیگه هیشکی میز مشکی استفاده نمیکنه لوستر کنترل دار هیشکی دیگه استفاده نمیکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز