2777
2789
جالبه که شما کل علم تاریخ رو زیر سوال میبرین  چیزهایی که شما باور نمیکنید در باستان شناسی خیلی ...

خواهش میکنم دعوا راه نندازین تا تاپیک بسته نشه اطلاعات خوبی داخل تاپیک داده شده که به درد خیلیا میخوره

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز فرضیه با نظریه کاملا متفاوت هست. نظریه چیزیه که در اثباتش به قطعیت رسیده باشند. انسان ها ...

پس وقتی به قران اعتقاد ندارین دیگه جای حرف نمیمونه.

پیامبر به اون عظمتو بزرگیش نتونست اون زمان قران رو به انسانهای اون دوره ثابت کنه.من که دیگه.........

نخیر خانم دنبال بهانه جویی نیستم دنبال کشف حقیقتم

حقیقت اون چیزیه که عقلت میگه و چشمت میبینه عزیزم با کلماتی مثل مقدس بودن. و خاص بودن و بزرگ بودن ... فقط خودمونو گول میزنیم.
حرفایی که سینه به سینه رسیده به زمان حال فکر میکنی چی از توش درمیاد!!!

الان با 1000 تا کتاب و سند و سایتای علمی و پژوهش و تحقیق و اینا باز اخرش اشتباه میکنن چه برسه به اینه سینه به سینه بخواد اثبات بشه.

این صفحه میتونه کمکتون کنه  مطالعه ش کنید https://hawzah.net/fa/Magazine/View/4892/4935/4226 ...

ممنونم

بنظرتون الان سن امام چقدره

خیلی بالاست 

از نظر ظاهری ایشون پیر هستند یا جوان

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
جالبه که شما کل علم تاریخ رو زیر سوال میبرین  چیزهایی که شما باور نمیکنید در باستان شناسی خیلی ...

متاسفانه تاریخ علم نیست....چه شما خوشتون بیاد چه نیاد این مسئله ثابت شده هست