2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به بعضي از روايات امام زمان(ع) مانند انسان هاي ديگر زندگي طبيعي داشته ودر ميان مردم رفت و آمد دارد و ممكن است مانند پيامبران الهي و ديگر امامان معصوم به بيماري يا مشكلات ديگر دچار شوند. بنابراين دعا و صدقه و صلوات براي سلامتي حضرت مهدي (ع) بي تاثير نيست و محفوظ ماندن ايشان توسط خداوند كه در آيات آمده عموما به معناي حفظ جان ايشان است. امام زمان(ع) مانند ما بدني طبيعي و معمولي دارند و ممكن است در اثر سرما و گرما و ديگر عوامل دچار بيماري شوند و ما براي جلوگيري از آنها دعا مي كنيم و صدقه مي دهيم وپيشوايان معصوم ما در دعاها و مناجات خود براي حفظ و سلامتي امام عصر (ع) دعا كرده و به ما ياد داده اند كه چگونه براي او دعا كنيم.

به عنوان نمونه امام رضا(ع) پيوسته به دعا كردن براي امام زمان (عج) با اين دعا امر مي كرد:«اللهم ادفع عن وليك...و اعذه من شرجميع ما خلقت و عن يمينه و عن شماله و من فوقه و من تحته بحفظك الذي لا يضيع من حفظته به»؛

خداوندا هر گونه بلا را از ساحت ولي خود دور گردان..و او را در پناه خود از شر تمام آنچه آفريده و ايجاد و انشا و صورت گري فرموده اي, محفوظ بدار و او را از پيش رو و پشت سر و راست وچپ و بلاياي آسماني و زميني محفوظ بدار : حفظ كردني كه هر كس را آن طور محفوظ گرداني از بين نرود...(مصباح المتهجد، ص409).

امام حسن عسكري نيز در قنوت نمازهايشان اين گونه دعا مي فرمود: «...فاجعله اللهم في امن مما نشفق عليه منه ورد عنه من سهام المكائد مايوجهه اهل الشنان اليه»؛ «خداوندا ! او (امام زمان) را در پناهگاهي قرار داده تا از شر متجاوزان در امان باشد.خدايا! او را از چيزهايي در امان بدار كه بر ايش مي ترسيم و تير هاي نيرنگ را كه كينه بدخواهانش به سوي او پرتاب مي كنند بر طرف ساز». (مصباح المتهجد)

بنابراين با توجه به كلمات گهربار معصومين دعا براي سلامتي و حفظ وجود مبارك امام عصر(ع) صحيح و بايسته مي باشد.

البته خداوند متعال ,خليفه و ولي خود را از هر گونه آسيب ها و آفات حفظ و حمايت مي فرمايد؛ ولي ما نيز وظيفه داريم براي سلامتي آن حضرت بكوشيم و بدين وسيله اظهار عشق و ارادت خود را ابراز نماييم. با تمام وجود او را بر خود مقدم بداريم و از اين راه رضايت و نظر لطف او را نسبت به خود جلب نماييم.

بر اين اساس دعا و صدقه و...پيش از آنكه براي امام عصر(ع) فايده و اثر داشته باشد براي شخص دعا كننده تاثير دارد. اگر كسي براي حجت الهي كاري انجام دهد و او را برخود مقدم بدارد او اين اعمال را مي بيند و پاسخ در خوري مي دهد (مثل دعا براي سلامتي آن شخص)

بله درسته مثل حضرت خضر که هنوز زندس اینها غیر بعد مادی که دارن راحت به عوالم معنوی هم سفر میکنن و چو ...

مگه نمیگن بین مردم دارن زندگی میکنن با همین تن و بدن.خب این تن انسان نیاز به مراقبت داره دیگه و در معرض گزند.

کی گفته امام زمان در ملکوت و پیش خداست  اتفاقا امام زمان در بین مردم و روی زمین زندگی میکنن&nb ...

قطعا کسی که قراره بیاد و ظهور کنه حفظ خواهد شد تا بیادو مشیت و تقدیر الهی رو جامع عمل بپوشونه پس دعا برای سلامتیش کمی بی معنی شاید باشه البته از نظر من

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره

ز اسم‌های خداوند متعال، «حفیظ» است. پس او نه تنها حضرت مهدی (عج)، بلکه همگان را حفظ می‌نماید. اما «حفظ» نمودن دلیل نمی‌شود که «نظم» خلقت که بر اساس علم و حکمت او استوار است، به «غیر نظم» مبدل گردد. لذا اگر نوع بشر در معرض بیماری و شفا باشد، ایشان نیز هستند. برای روشن‌تر شدن موضوع و نیز پاسخ به نکات ذیل توجه شود:

الف - امام زمان سلام‌الله علیه نیز مانند پیامبر اکرم (ص) و سایر معصومین (ع)، به لحاظ بشری (قوانین حاکم بر جسم، روح و روان بشر)، با بقیه‌ی اولاد آدم ابوالبشر (ع) هیچ فرقی ندارند. لذا در کلام وحی به پیامبرش فرمود:

«قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحى‏ إِلَيَّ أَنَّما إِلهُكُمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ كانَ يَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا يُشْرِكْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً» (کهف، 110)  

بگو من فقط بشرى هستم همانند شما، كه به من وحى مى‏شود، حق اين است كه خداى شما يگانه است پس هر كه اميد دارد كه به پيشگاه پروردگار خويش رود بايد عمل شايسته كند و هيچكس را در عبادت پروردگارش شريك نكند.

توضیح: دقت شود که فرمود «بشری هستم مانند شما» و فرق است بین «بشر» که به نوع و گروه خلقت (مثل: ملک، بشر، جن، حیوان، گیاه، نبات) اطلاق می‌گردد با «انسان». لذا ادامه داد که «به من وحی می‌شود». یعنی از نظر انسان بودن، در اوج مرتبه‌ی کمال است و انسان کامل است و با دیگران متفاوت می‌باشد.

پس، امام زمان (عج) نیز به لحاظ نوع و گروه خلقت «بشر» هستند. لذا اگر ابناء بشر غذا می‌خورند، می‌خوابند، لباس می‌پوشند، بیمار می‌گردند، بهبود می‌یابند و ...، ایشان نیز همین‌طور هستند.

ز اسم‌های خداوند متعال، «حفیظ» است. پس او نه تنها حضرت مهدی (عج)، بلکه همگان را حفظ می‌نماید. اما «ح ...

پاسخ به یه شبهه که تو یه تو ی سایت نوشته بود چکیده اش اینه امام زمان  هم مثل  ما انسانه غذا میخورن مریض میشن  و ... اما در کنار این رسالتی بر عهده دارن

عزیزم سلامتی با زنده بودن فرق داره ها

یعنی شما میفرمایید به دعای ما برای سلامتیشون نیاز هست؟

از نظر من آدمی که تا الان قرن هاست که زندگی میکنه و قرار هم هست تا مدت نامعلومی بازهم زنده باشه...در هر حال در معرض بیماری های مختلف قرار میگیره و اگر بخوایم تصور کنیم با جسم و جان آدم معمولی اون هم در سختی و مشقت که دوستان بالا گقتن زندگی کنه فکر نمی کنم با هیچ دعایی بشه سلامت فردی در این شرایط رو تضمین کرد.حداقل اگر که گفته میشه اونها هم انشان هایی مثل ما هستن از نظر بدنی.

به نظر من کمی بی معنی میاد