2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری ک گودی کمر کم کم میگن رفع میشه اخر پر میشه دیگه.شما هنوز گودی کمرت کمتر نشده.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
تو بارداری ک گودی کمر کم کم میگن رفع میشه اخر پر میشه دیگه.شما هنوز گودی کمرت کمتر نشده.

من هنوز باردار نشدم ولی خب میترسم گودیم اذیتم کنه چون شکم جلو میاد کمر درد بگیرم

من هنوز باردار نشدم ولی خب میترسم گودیم اذیتم کنه چون شکم جلو میاد کمر درد بگیرم

اگر وزنت زیاده ک با ورزش کردن گودی کمر هم رفع میشه ی ورزشای مخصوصی هس تو نت سرچ کنین میاد.ولی بارداری کم کم گودی کمر رو درست میکنه خود بخود.من هنوز اوایل بارداریم ولی گودی کمرم کمتر شده 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
اگر وزنت زیاده ک با ورزش کردن گودی کمر هم رفع میشه ی ورزشای مخصوصی هس تو نت سرچ کنین میاد.ولی باردار ...

فکر کنم بارداری گودی کمر رو بیشتر می کنه نه کمتر ....من گودی کمر ندارم ..اما الان تو بارداری کم کم بیشتر می شه..الان خیلی اذیتم ..چون شکم بزرگتر میشه گودی بیشتر می شه

فکر کنم بارداری گودی کمر رو بیشتر می کنه نه کمتر ....من گودی کمر ندارم ..اما الان تو بارداری کم کم ب ...

نمیدونم والا 

وای منم دارم تازه قدمم بلنده و لاغرم دارم میشکنم اصلا😀😣

گودی کمر در دراز مدت میشه تنگی کانال نخاعی

تا الان کم هست برین فیزیوتراپی و درمانش کنین که بدتر نشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
گودی کمر در دراز مدت میشه تنگی کانال نخاعی تا الان کم هست برین فیزیوتراپی و درمانش کنین که بدتر نشه

وای مرسی ک گفتی نمیدونستم😓

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍