2777
2789

< p>من هم شاغل هستم . تو زندگی و مسائل مادی به همسرم کمک کردم تا حالا و یه حساب مشترک داریم. 

الان یه خونه و دو ماشین به نام همسرم هست و می خواد خونه ی دوم رو با پشتوانه ی حساب مشترکمونمون بخره. لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم تا نصف خونه ی دوم رو به نامم کنه.

تقریبا همکاران من حداقل یه خونه و یه ماشین دارن اما من ندارم . چون همه ی حقوقم رو با همسرم به اشتراک گذاشتم و مدیریت مالی رو هم من انجام می دم

ضمنا با توجه به خانواده ی همسرم می خوام پشتوانه داشته باشم . الان هیچی ندارم<p\>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صاف و پوست کنده حرف بزن بگو منم تو این زندگی حق دارم. منم کار کردم زحمت کشیدم. من یه زنی نیستم که نشسته باشم تو خونه خورده و خوابیده باشم. بنظرم باید خونه دوم رو کلا به نام تو کنه

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

وا چجوری بگی؟ رک و راست بگو به نامم کن منم کمک کردم. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

اگر همينجوري بگب اين خونرو بنامم كن نميكنه؟ اگر نه كه بهش گوشزد كن توام تو ايند پس انداز نقش داري و حقته منم شاغلم خونه اي كه خريديم بنام منه خيلي راحت ازش بخواه شما همسرشي بايد بنامت كنه

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

ببین یکمی دیر بفکر افتادی 

اول اینکه خدای نکرده اگه نکرد از این به بعد خسابتو جدا کن و بفکر باش 

دوم اینکه با سیاست سعی کن اینکارو بکنی 

سوم حرف رک و مستقیم 

قهر و داد و هوار و ... رو بزار برای مرحله اخر