2789

سلام به همه من الان ۲۸ سالمه

اهل دوست پسر نیستم...تابه حال تجربه ای نداشتم

بااین حال کلی خاستگار داشتم حداقل چندتاش موردای خوبی بودن ولی من اعتمادبه نفس ندارم...چون قدم ۱۵۰ هستش ازینکه طرف بیادوضدحال بخوره،حالم خرابه😭😭😭اصلا نمیتونم خوب باهاشون حرف بزنم ولی قدمو بزرگترین مشکلمه

دیگه هم فکرنکنم موقعیتی پیش بیاد

یعنی هر دختری تو این دنیا ازدواج کرده قدبلند بوده!

دخترخوب همه آدمها یه مدل فکر نمیکنن یه معیار و ملاک ندارن بعضی هااصلا این مورد براشون مسئله ای نیست چند ماه پیش یه آقایی با قد ۱۹۰ میگفت اصلا برام مهم نیست قد همسر آینده م کوتاه باشه چون معیارهای مهم تری برای ازدواج دارم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

با فرصت های زندگیت بازی نکن بعدها افسوس خوردن بی فایده هست عزیزم

اجازه بده بیان باهم آشنا بشید با اعتماد به نفس کامل صحبت کن باهم رفت و آمد کنید چه بسا به دنبال مسائل مهم تری باشن برای انتخاب همسر

انقدر بودن پسرهای قد بلندی که مثلا اخلاق خوب، خوب صحبت کردن و ادب و شخصیت سالم و ویژگی های دیگه یه دختر رو پسند کردن و قد رو نادیده گرفتن و تونستن به ازدواج برسن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با فرصت های زندگیت بازی نکن بعدها افسوس خوردن بی فایده هست عزیزم اجازه بده بیان باهم آشنا بشید با ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی وراهنماییم کردین💕

نمیدونم دیگه خستم هرجوره فکر میکنم نمیتونم کنار بیام...به نظر شما دختر باقد۱۵۰ خیلی ناجوره؟

بدبختی اینکه زمان مثل جت گذشت شدم ۲۸ سال واقعا اعصابم خورده

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی وراهنماییم کردین💕 نمیدونم دیگه خستم هرجوره فکر میکنم نمیتونم کنار ...

هستن آقایونی که تمایل ندارن همسرشون قد بلند باشن یا کلا همسر ریز نقش دوست دارن بله برای یه عده از آقایون مهم ولی چرا فکر میکنی هرکی قرار برای شما بیادحتما اینطوری فکر میکنه که الا و بلا همسرم باید قد بلند باشه

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی وراهنماییم کردین💕 نمیدونم دیگه خستم هرجوره فکر میکنم نمیتونم کنار ...

من با قد کمتر از ۱۵۰ هم دیدم دختر ازدواج کرده و الحمدالله خوشبخت خوشبخت خوشبخته همسرش مثل یه ملکه باهاش رفتار میکنه

کافی خدا بخواد مهرت به دل یه آقایی که میاد خواستگاری یا حالا به نحوی آشنا میشید بیفته باور کن اصلا این مسئله مشکل نمیشه فقط از خدا بخواه بخت خوب نصیبت کنه همسری که قرار نصیبت بشه فهیم و باشعور و باشخصیت سالم باشه