2777
2789
خدا شاهده ما هم دلمون میخاد به ایرانی بودنمون افتخار کنیم با افتخار از الگوهای ایرانیمون بگیم،  ...

شما از خارجیا مثال بزن اونجا که انسان خوب یک گونه ی نادر و کمیابه خخخ

لطفا برای شفای من دعا کنید 🙏🙏🙏🌹🌹
دختر ترامپ ۴ تا بچه داره این ماییم که برامون افت داره اون که دختر رییس جمهور قدرتمند ترین کشور دنیاس ...

خو اگه ماهم بابامون رئیس جمهور بود فکر خرج زایمانو بارداری و بچرو نمیکردیم یه جین هم میاوردیم 4تا چیه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماها خوبین؟روز عروسی شوهرمون وحشت نمیکنه..ولی فردا عروسی بیچاره سکته میکنه

شوهر شما بعد عروسی سکته کرد؟ شوهر من که هنوزم که هنوزه میگه خیلی خوشگلی

لطفا برای شفای من دعا کنید 🙏🙏🙏🌹🌹

دوزتانم دوزتانم....

انقد نگید اروپاییا ارایششون کمه فلانن بهمانن

منم زرفدار ارایش خیلی غلیظ نیستم ولی تو خونه ارایشم خیییلیم که کم باشه موهام دور صورتمه خوشگلم

همونوقت یه روسری سرم کنم زشت میشم چون روسری سرمون میکنیم همه تمرکز زیبایی می افته رو صورت

مام یذره ارایشمونو از اروپاییا بیشتر میکنیم که رنگ و رو رفته نباشیم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
شوهر شما بعد عروسی سکته کرد؟ شوهر من که هنوزم که هنوزه میگه خیلی خوشگلی

نگفتم من..گفتم ماها..اصولا ایرانیا اینطورین..میکاپ های عروس رو تو روز عروسی نگاه کن..زمین تااسمون تغییر میکنن

😩😩😩

انقد دوس دارم تو ابروهام زیاد مدادنکشم که چهرم مصنوعی نشه...سعی هم میکنم این کارو بکنم ولی نمیتونم در حد خارجکیا صورتمو ساده ول کنم😢

لباسامون که مث گونی باید همه جارو بپوشونه روسری هم سرمون میکنیم چیمون پیداس جز همین صورتتتت؟؟؟ خو ارایش می کنیم دیگه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
نگفتم من..گفتم ماها..اصولا ایرانیا اینطورین..میکاپ های عروس رو تو روز عروسی نگاه کن..زمین تااسمون تغ ...

به نظر من که خوشگله... چ اشکالی داره عروس تغییر میکنه خاص میشه...من دوس دارم

انقد دوس دارم تو ابروهام زیاد مدادنکشم که چهرم مصنوعی نشه...سعی هم میکنم این کارو بکنم ولی نمیتونم د ...

خب یه جاهاییم هس عروسو زشت میکنن چون رسمشونه ...ماام دوس داریم متفاوت بشیم ...چون ایرانی هستیم نباید پشت ایرانیا بد بگیم.

بله ما یه فرقایی داریم که شرایطمون متغییر میشه با خارج

قربون دهنت...

ولی بعضیا درک نمیکنن همیشه خودمونو کمتر میدونن

من که همه اروپاییا و خارجکیا رو نمیشناسم ولی تو فیلمایی که دیدم بنظرم یه اخلاقای خاصشون واقعا قابل تحسینه

دروغ گفتنو مثل قتل میدونن خیلی روش حساسن و حتی اگه براشون بد بشه راست میگن

خیلی دوس دارم از این نظر مثل اونا باشم

البته اگه تو واقعیتم مث تو فیلم باشن!