2777
2789
من تهرانم این دکترم گفته اگه باردار نشدی برو مراکز نازایی حالا موندم ابن سینا برم رویان برم یا شریعت ...

من کرجم اینجا رویش به درد نمیخوره ی سال رفتم اونجا،من بین ابن سینا و رویان موندم ولی شنیدم دکتر پادمهر تو ابن سینا خوبه و اینکه ابن سینا کلینیک مخصوص اندومتریوز داره

خدا جونم شکرت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کرجم اینجا رویش به درد نمیخوره ی سال رفتم اونجا،من بین ابن سینا و رویان موندم ولی شنیدم دکتر پادم ...

سلام . عزيزم شما كه كرجين چرا نميرين مركز رويش؟؟ من تعريف اونجا رو خيلي شنيدم.

سلام دوستان گلم

میخوام از ای وی اف موفقم بگم

خواهرای عزیز اگه قصدانجام ای وی اف دارین باتوکل به خدا حتما اقدام کنید من بار اول نتیجه گرفتم

دلیل موفقیت بارداری مطمئن بودنم بود

امیدواربودم حتی زمان انتقال همش میخندیدم ومیگفتم من خوشحالم چون دارم مادر میشم خانمایی که همراهم بودن میگفتن خوشبحال تو که چقد بیخیالی .درصورتی که من بیخیال نبودم امیدوار بودم وانرژی مثبت به خودم تزریق میکردم

سلام . عزيزم شما كه كرجين چرا نميرين مركز رويش؟؟ من تعريف اونجا رو خيلي شنيدم.

سلام عزیزم گفتم که من یک سال الکی اونجا وقت تلف کردم نمیگم همه دکتراش خوب نیستن ولی من نتیجه ای نگرفتم 

خدا جونم شکرت...
منم ۲سال پیش بخاطر ی کیست مقاوم که با دارو خوب نمیشد و دردای شدید پریودی لاپاروسکوپی شدم بعدش فهمیدم ...

فقط با لاپرا مشخص میشه؟ 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
چند تا دکتر هستن که با سونوگرافی میتونن تشخیص بدن مثل دکتر نصر و کلینیک اندومتریوز ابن سینا

فردا عکس رنگی رحم دارم. گفتم شاید تو عکس رنگی مشخص بشه 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
سلام عزیزم گفتم که من یک سال الکی اونجا وقت تلف کردم نمیگم همه دکتراش خوب نیستن ولی من نتیجه ای نگرف ...

سلام عزيزم. من پيش دكتر زهرا حيدر ميرم . مطب البته. ايشون توي مركز رويش هم هستن. البته من ٥ سال پيش ابن سينا رفتم ولي به خاطر اينكه هر دفعه زير دست يه دكتر بودم خيلي خوشم نيومد. كلينيك نازايي ها بديش همينه كه چند تا دكترن و هر دفعه يه نفر پروندتو چك ميكنه و تشخيص ميده اينه كه هم طول ميكشه و هم به نظر من خيلي وقت نميزارن .