2777
2789
عنوان

ديوانگي زن برادر

1306 بازدید | 82 پست

سلامح

من عاشق برادرمم در زندگي خانوادگيم خوشبختم خداروشكر هيچ دخالتي در زندگي برادرم نميكنم وفقط ادب و احترام

برام عجيبه كه باوجوديكه با برادرم هميشه صميمي بوديم و هستيم همسرش حتي كوچكترين واكنش مثبتي نداره و ميگه فرض ميكنم شما وجود ندارين حتي كوچكترين رابطه اي مدتيه برقرار نميكنه مامانم كه در حالت اغما بود حتي زنگ نزدحالش روبپرسه برادرم دررنجه از اين موضوع و وقتي جويا شدم گفت به محبتمون حسادت ميكنه

حالام كلا قطع رابطه كرده بدون حتي يك برخورد بينمون واصلا هيچ دليلي

من بخاطر برادرم ناراحتم البته ايشون رو دايم ميبره روانپزشكخخ چون بيماري خودشيفتگي  داره باوجوديكهخ ٤٠ساله هست و دوساله ازدواج كردندو١٤سال از من بزرگتره اصلا هيچ وزني براي من و مادرم قايل نيست حتي از پسر ١٠ساله من متنفرواقعا نميدونم بايد چه كنم كه برادرم كمتر غصه بخوره

لطفا راهنماييم كنين دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا... خب اگ مریضه ک واقعا از دسش ناراحت نشین... ولی خب بهتون حق میدم ک از این برخورد ها دلخور بشین نمیدونم اینجور ادما معمولا یا با محبت جذب شما میشن...یا اینکه شمام مثله ایشون فک کنین وجود نداره و برادرتون خودش بیاد شمارو ببینه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بیماری خودشیفتگی یا اختلال شخصیت خودشیفته به اختلالی گفته می‌شود که در آن صفات شخصیتی مانند خودمحوری و خودبینی در یک فرد به شدت بروز کرده‌اند و این صفات موجب اختلال در زندگی روزمره و روابط او شده است. واژه خودشیفتگی یا نارسیسیسم از نام مرد زیبارویی به نام نارسیسوس گرفته شده است که با دیدن تصویر خود در آب شیفته خویش می‌شود. این اسطوره یونانی بسیار مورد توجه دیگران بوده است ولی با رفتارها و بی‌تفاوتیش نسبت به دیگران سبب اندوه آنان می‌شده است. نارسیسوس پس از دیدن تصویر خود در آب دچار غم عشق به خود می‌شود و در کنار برکه از اندوه جان می‌سپارد

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

ضمنا محبت باید در عمق روابط باشه نیازی نیست بری بغل داداشت بشبنی... نمیگم ارتباطتت رو کم کن ارتباطتت رو حفط کن

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

والا من نمیشناسمتون. نمیتونم نظر دقیق بدم. شما فقط از طرف خودتون گفتین. اگه شما خوب باشین و اون باهاتون اینطوری کنه ینی دیوونه س. ولی ممکنه شما دخالت کرده باشید تو زندگیش یا بهش ایراد گرفته باشید و این ناراحتش کرده باشه‌

مثلا من خودم حساسم مادرشوهرم به لباسم یا دکوراسیون خونه م نظر بده و انتقاد کنه‌. حتی اگه با ملایمت  این کارو کنه من ناراحت میشم و اینو فضولی قلمداد میکنم

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم