مجردم با اجازه ت ولی معتقدم اگر کسی نمیتونه بهترین زندگی رو برای بچش فراهم کنه بچه دار نشه
مگه قراره همه ی بچه ها تو قصر بزرگ بشن😂 اونوقت باید نسل ایرانی ها کلا منقرض بشه و نسل افغانی ها که میلیونی ایران ریختند جاشون رو بگیره ، اجداد ما برای حفاظت از خاکمون بارها با همین بیگانه ها جنگیدند تا نسلهای بعدی تو آرامش زندگی کنند ، خوبه تا صد سال قبل حتی آب لوله کشی نبود و مادرامون به سختی و با مهربانی بچه هاشونو بزرگ کردند ، مهم اینه آدم کثیف و بد ذات ادامه ی نسل نده تا تو اینده برای همنوعانش اذیت و رنج نشه...
پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی
امیدوارم که استارتر وضعشون خوب بشه و حالا که دیگه شش ماهشونه بتونن از عهده این وظیفه بزرگ بر بیان ول ...
دقیقا، منم بچه بسازی بودم هنوزم هستم با چهل سال سن، درسته روزای خوبی تو بچگی داشتم ولی نبودن و نداشتن خیلی چیزا دلمو بارها شکونده، هزار جور اسیب روحی و فکر و خیال برام درست کرده که با هیچی جبران نمیشه دیگه حتی دنیارو بهم بدن ،بعدم نسل دهه شصت و کمی اوایل هفتاد واقعا متفاوت از نسل جدید بودیم اگر چیزی نبود برای همه نبود یا دو تا داد میزدن سرمون میشستیم سرجامون ولی بچه ههی الان اکثرا اینطوری نیستن صاف صاف تو چشم پدر و مادر نگاه میکنن و خواسته شونو میگن ، الان واقعا دوره زمونه ای شده که یه رفاه نسبی رو باید برای بچه فراهم کرد نمیشه دست خالی و همینجوری بچه بزرگ کرد،منظورم به اسی نیست در کل میگم
۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حضور یسریا تواین تاپیک مثل حضور اقایون توتاپیکای بارداری و زنانه اس همونقدر بی معنی،مطمعنا مخاطب اسی ...
بله موافقم که الان نباید به اسی بگن نباید حامله میشدی چون دیگه شش ماهشونه ، ولی ربطشو بخوام بگم اینه که آدمایی که از تنگ دستی خانوادشون ضربه خوردن هیچوت دلشون نمیخواد هیچ ادم دیگه ای همین ضربه رو بخوره و سعی میکنن به همه بفهمونن بچه اوردن و بزرگ کردنش یه وظیفه خیلی مهمه و از قبل باید براش برنامه ریزی بشه تا تو پستی و بلندی های زندگی و داشتن و نداشتن ها به بچه فشار نیاد ، چون اگر این اتفاق بیفته و بچه از همون بچگیش همیشه به فکر قناعت و جیب خانواده باشه ، روان آسیب میبینه و تبدیل به مشکل میشه.
امیدوارم استارتر هرچه زودتر وضع مالیشون به حالت قبل برگرده و کلی چیز واسه نینی بخرن ولی خواهرانه توصیه میکنم که جدا از هر برنامه و هر خرج و مخارجی همیشه یه پس انداز کافی واسه بچها داشته باشید که تو مشکلات مجبور نشید بچه هارو مجبور به قناعت کنید و درکنارش هم با روش های درست دیگه پس انداز و سپاسگذاری و صرفه جویی رو به بچها یاد بدید .