2777
2789

شنیدم میگن رازیانه اثر داره برای بارداری اگه تو ماه رمضان فقط شبها مصرف کنم بنظرتون اثر میکنه لطفا اگه اطلاعاتی دارین بمنم بگین. ایادختما باید ناشتا استفاده کنم؟؟؟

نامه ي صدچهل ويک:ميدانم آنها مارا دريک اصطبل مشترک نميگذارند عزيزم♥♥♥                             اين سرنوشت تمام اسب هايي است که مسابقه راميبازند💔                                                             اين راامروز فهميدم پس از دويدن هزارمتردرهشتادثانيه🐎                                                                         قول ميدهم فردا دوپاي ديگر هم دربياورم👣                   حتي اگرباران افقي ببارد🌧وماعمودي بدويم🐎❤🐎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ازمایشامم‌ مشکلی نداره فولی هامم عالی امانشده

همسرتم ببر ازمایش بده منم مثل شما همه چی حوب بود ۲ ماه نشد شوهرم واریکوسل داشت البته ازمایشش خوب بود 

خدایا میدانم که میبینی...
همسرتم ببر ازمایش بده منم مثل شما همه چی حوب بود ۲ ماه نشد شوهرم واریکوسل داشت البته ازمایشش خوب بود ...

مگه میشه ازمایشش خوب باشه ولی واریکوسل داشته باشه؟!

میشه عکس ازمایشش را بزاری

همسر من ازمایشش  ضعیف و حاضر نیست بره دکتر! 

میگم شما ازمایش همسرت را بزاری تا مقایسه کنم 

مگه میشه ازمایشش خوب باشه ولی واریکوسل داشته باشه؟! میشه عکس ازمایشش را بزاری همسر من ازمایشش &nbs ...

اره عزیزم دکتر گفت ازمایشت خیلی خوبه اما واریکوسل داره اره برات میفرستم تو خصوصی

خدایا میدانم که میبینی...