2777
2789
استارتر میشه بگی چه چیزیش خوبه که زود ازدواج کردی؟😕 بنظرم اینهمه ذوق هم نداره ها😕آرزوی ازدواج داش ...

عقده گفتنشو نداشتم😩 دیگه تو سایت زیادی اونایی ک زود ازدواج کرده بودنو میکوبوندن منم خواستم تلافیشو دربیارم😆

لایکم نکنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها فکر کردم ۵ سال کلا عقد🙄 من ۷ ماه عقد بودم آخرا داشتم دیونه میشدم

من اگه برمیگشتم عقب دوتا کارمیکردم اینکه فقط 6 ماه عقدمیموندم بعدم چون تنبلی داشتم بعداز عروسی میزاشتم حامله بشم نه جلوگیری میکردم که آخرم 2،5 طول کشید

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
عقده گفتنشو نداشتم😩 دیگه تو سایت زیادی اونایی ک زود ازدواج کرده بودنو میکوبوندن منم خواستم تلافیشو ...

بعضیا فک میکنن عقل کلا فقط خودشون درست و غلطو میدونن حرص آدمو درمیارن

به کسی چه که یه نفر زود ازدواج کرده که بیان بکوبنش.

من ظهر یه تاپیک گذاستم یه سوال پرسیدم یه نفر اومد انقد بی ادب جواب داد آخر حرفاشم گفت حتما کم سنی و خانه دار😐

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
خوش بحالتمون ...من بین رفتار درست و غلط گیر کردم

عزیزم کاری نداره

اول طرز فکرتو درست کنه،مثلا از خانواده شوهر دیو نساز بگو مثل خانواده خودمن هر رفتاری با مامانت داری با مادرشوهرتم همون باش یکم مودبانه تر فقط 😉

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
ولی سن پایین باشه وقت برای عشق و حال بیشتر داری سن بالا مجبوری همش نگران باشی نکنه بچه دار نشم پس مج ...

والا منم این مدلی فکر میکردم

ولی بعد یکسال ازدواج خداخواسته باردار شدم.

و حسرت کلی عشق و حال موند رو دلم.😂😂

والا منم این مدلی فکر میکردم ولی بعد یکسال ازدواج خداخواسته باردار شدم. و حسرت کلی عشق و حال موند ...

آخییییی عزیزم☺

منم دوست داشتم زود ازدواج کنم از اول راهنمایی هم خواستگار داشتم ولی بابا نداد

۲۲ سالگی نامزد کردم الانم ۹ ماهه خونه خودمم

باید پاییز اقدام کنم واسه بچه