2777
2789

بهش خیلی علاقه مندی؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که منو نمیخواد من چرا باید بخوامش؟؟؟؟  😐  چرته

اگه طرفت خواهان طلاقه بی خیالش شو

لیاقت نداره

ان شاالله خدا یه بخت خوب نصیبت میکنه

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  

اگه دوسش داشته باشیی نه افسردگی نمیکشی یا شکست نمیخوری شاید باور نکنی هنوز تو دلت دوسش داری حتی شاید به خاطره طلاقت بخوای نفرین یا حتی گله کنی ولی زود پشیمون میشی چون دوسش داری اون شخص از زندگیت میره ولی قلبت هنوز میتپه براش 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

اگه سرگرمی داشته باشی همه خوبان رو هم فراموش می کنی ولی امان از بیکاری که برای تمام ظالمین زندگیت دلتنگ می شی 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

چه چیزا اتفاقا برعکس اگ خودت تمام کننده باشی غصه دارمیشی و دلت میسوزه واسه طرف و ناراحت وافسرده میشی ازکاری که کردی و همش فکرشومیکنی اما وقتی کسی دیگ تمام کننده بوده آدم میگه خودش نخواست ولیاقت نداشت من که نگفتم نمیخوامت وخلاصه غصه نمیخوریم😊

البته اولش ممکنه ناراحت باشی..بالاخره ادمیزاد عادت میکنه.. ولی وقتی انقدر بی صفته که خواهان طلاقه ،پس بیخیالی طی کن و خودتو سرگرم کن

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند