2777
2789
هر سه هفته یه بار میگم بیاد بچه ندارم خونم تمیز میشه میاد روزی ۸۰میگیره . از بعد عید گرون کرده قبلش ...

خیلی ام عالی

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
بله...بعضی اوقات.چون مرد بدای ارامش یافتن به خونه میاد‌...وضع خونه و خانم خونه نامرتب باشه زده میشه ...

دیدی واقعا؟؟؟بخدا بچم امونمو بریده...دیگه اون زن سابق و بانشاط نیستم ...چکار کنم؟؟؟بچم خیلی شیطونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی واقعا؟؟؟بخدا بچم امونمو بریده...دیگه اون زن سابق و بانشاط نیستم ...چکار کنم؟؟؟بچم خیلی شیطونه

بله

نمونه اش خواهر خودم

شوهرش هزاران بار جلو جمع سرکوفت شلخته بودن و اندام ناموزون و تنبلیشو بهش زده.مورد خیانت هم دیده شده

سلام سعی کن هرشب قبل خواب ظرفای شسته روتوکابینت بزاری هرچی که بچه هاریختنوجمع وجور کنی بعدصب ک پامیشی احساس بهتری داری 

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 

من خودم هفته ای یبارجاروبرقی میکشم 

هفته ای یبارماشین لباسشویی وبرای لباساروشن میکنم 

ظرفاروبعدازهروعده غذامیشورم یروزدرمیون دسمال کشی میکنم همون گردگیری ماهی یبارم حموم ودسشویی ومیشورم 

من خودم هفته ای یبارجاروبرقی میکشم  هفته ای یبارماشین لباسشویی وبرای لباساروشن میکنم  ظر ...

دستشويى ماهى يه بار!!؟؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
منم خیلی تنبلم 😣😣شوهرمم اینقدر بهم گفته برام عادی شده دیگه...البته از بس غر میزنه منم بیخیال شدم&n ...

سرکوفت خانم های تمیز وکدبانوی فامیل رو بهتون میزنن..ببخشیدا بهتون برنمیخوره؟

سرکوفت خانم های تمیز وکدبانوی فامیل رو بهتون میزنن..ببخشیدا بهتون برنمیخوره؟

تاحالا سرکوفت نزده فقط غر میزنه...باورت میشه منم مثل شما تمیزکاری میکردم اونم کمکم میکرد اما اییییینقددددر غر میزنه ایراد میگیره دیگه کلاااا کار نمیکنم

دستشويى ماهى يه بار!!؟؟

عزیزم منظورم اینه مثلاهرهفته جرم گیرنمیزنم 

ماهی یبار که کثافط برش میداره هفته ای یبارباتایدوجارومیشورم 

اماماهی یبارجرم گیرمیزنم بعضی موقع هاهم چهل روزیبار 

تاحالا سرکوفت نزده فقط غر میزنه...باورت میشه منم مثل شما تمیزکاری میکردم اونم کمکم میکرد اما اییییین ...

از شما تمیزتره؟

شوهر من به واسطه مادری که داره خیلی مرتب و تمیز تربیت شدن.به خود منم ایراد میگیره تو کارام.اما در کل قبولم داره