2777
2789

ببین هرشب گردگیری کن.کشویی بچه ها رو مرتب کن و اسباب بازی شکسته هاشونو بریز دور.سالم هارو ازین باکس خوشگلا بگیر.لباسای تمیزرو مرتب بذارتوکمد.کثیفارو بذار توسبد که صب لباسشویی بشوره.بعدپذیراییتو چشم بگردون  که چیزی اضافه نباشه.فکرکن که صب میخاد مهمون بیاد.گردگیری کن.طی بکش.بعد اشپزخونه که عشقه منه سابیدنش.ظرف نشسته نداشته باش.ابچکونتو خلوت نگه دار.روی کابینتارو دستمال بکش.بعد سرویس بهداشتی رو هرشب بشور.اگه هرشب اینکارا که گفتم بکنی باور کن هرشب نیم ساعته خونت دسته گله..

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چه ربطی داره

هیچی من چیز هایی که با چشم دیدم و میگم.هر جا هم میرم میگم در درجه اول به خودتون بعدم به خونتون برسین مردا این دوره زمونه فقط دنبال بهانه هستند.مخصوصا اگه مهمانی بری و اون خانم و اون خونه بهتر باشه .دیگ وارد جزئیات نمیشم

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین
ببین هرشب گردگیری کن.کشویی بچه ها رو مرتب کن و اسباب بازی شکسته هاشونو بریز دور.سالم هارو ازین باکس ...

دقیقا همینطوره...من فعلا عقد هستم اما بخاطر مریضی مادرم اکثرا من کارای خونه رو میکنم..اینجوری راحت تر میشه ادم.

صبح هم که بلندمیشی اول کتری رو روشن کن بعد برو جلوی اینه به خودت برس نه غلیظ یه ارایش ملایم.موهاتو مرتب کن یه عطر ملایم بزن.جوجه هاتو بیدار کن صبونه بده.😊😊😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
هفتگی میاد...چقدر میدی بهش

هر سه هفته یه بار میگم بیاد بچه ندارم خونم تمیز میشه میاد روزی ۸۰میگیره . از بعد عید گرون کرده قبلش ساعتی بود اما الان هر روز بیاد ۸۰میگیره هر ساعتی کارش تموم شه.راحت شدم ولی جونمو نگه میدارم کار خونه خیلی سخته بابا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مگه تمیز نبودن خونه دلیله خیانته؟؟

بله...بعضی اوقات.چون مرد بدای ارامش یافتن به خونه میاد‌...وضع خونه و خانم خونه نامرتب باشه زده میشه و به بیرون و خوشگل های الکی تو خیابون کرایش پیدا میکنه و خیانت

به همین سادگی

ولي همسر من خيلي دوست داره من همش با ارايش باشم ولي من اصلا علاقه ندارم يادم كلا    

منم اصلا آرایش ندارم  عمش غر میزنه گه چرا آرایش نمیکنی 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من روزای که حالم خوب نیست بدتر زرنگ مبشم همه جارو تمیز میکنم حتی جاهایی که عقل جنم بهش نمیرسه  ...

دقیقا منم😐

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....