2821
2789
چی بگم حالا عمه ها هیچی خاله ها چرا

بخدا به هرکی میگم میگه میشع اخه بخدا ساکمون رو گداشت گفت برید بعد اون از ما طلبکار بود نفرین میکرد ما رو بخدا میموندن خونمون هفته ای میموندن خونمون کوچیک بود۴۰ متر خودمون ۷ نفر بودیم ما هیچی نمیگفتیم

از قویترين بهونت، قویتر باش🌱

چی بگم حالا عمه ها هیچی خاله ها چرا

عمه هام که یکیش مادر زندادشمونه بچهاش رو جمع کرده بخدا نمیگه بیاید ما که نمیریم الان از سال ۹۴ که جشن بود نرفتیم خونشون اردبیلن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا به هرکی میگم میگه میشع اخه بخدا ساکمون رو گداشت گفت برید بعد اون از ما طلبکار بود نفرین میکرد م ...

ناراحت نباش گذر پوست به دباغ خونه میوفته یعنی خودشون تهران کار ندارن شهرستان یه خونه بخرید بعد جنگ

ناراحت نباش گذر پوست به دباغ خونه میوفته یعنی خودشون تهران کار ندارن شهرستان یه خونه بخرید بعد جنگ

بابام زمین داره هنوز بعد چهل وپنجاه ساله تقسیم نشده اونم عمه هام دارن میخورن بچهاش ونوه هاش رو جمع کرده دورش مااینقدر در خونمون باز بوده میومدن الان سک صاحبش رو نمیشناسه سر زمین هم دعوا وشکایت کشی هست وگرنه حداقل کم کم دو میلیارد میرسه

آره بابات باید پیگیری کنه سهمش و بگیره

ورثه ای هست عموم نمیاد چون دخترش رو داده به بچه خواهرش کلا همه چی قاطی شده فعلا مونده دارن میخورن