2777
2789
عنوان

چرا اینقد سقط زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از بس فکرو خیال میکنیم کرک و پرمون ریخته چه برسه ب قدرت باروری زنا

۲۲ سالمه موهام همش سفیده🤕

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

بخاطر هوای الودس تراریخته کود ترک ها 🤣🤣🤣

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خواهرم از دکترش پرسیده بود گفته بود بیشترین عوامل وای فای و آلودگی هوا و مواد خوراکی ناسالمی که میخو ...

هزینه های درمانم ک بالاس,خب چرا ی ذره فکر ما جوونا نیستن,تو این سن و سال باید همه چی رو تجربه کنیم,گرونی,تورم,بیماریهای عجیب و غریب و ....

هزینه های درمانم ک بالاس,خب چرا ی ذره فکر ما جوونا نیستن,تو این سن و سال باید همه چی رو تجربه کنیم,گ ...

عزیزم الان کی به فکر جووناست.من پنج سال پیش باردار بودم.تو سونو گفتن که مغز پسرم آب اورده.برای اولین بار بود همچین چیزی شنیدم.ولی بعد از اون تو اطرافیانم خیلی شنیدم که جنین قلبش یا مغزش یا کلیه اش آب اورده.این شرایط خیلی بدتر از سقط هستن.البته خدارو شکر برای پسر من معجزه شد و آب اضافی جذب شد.

یه چیزی بگم، من خودم دو تا سقط داشتم و آخریش دو هفته پیش بود .ولی خاله ام که مال بیست سال پیشه هم میگه چهار تا سقط داشته، مادر شوهرم که هفتاد سالشه هم میگه من ۱۰ تا زاییدم، پنج تا مرد، پنج تا موند. منظورم اینه که قبلا هم سقط بوده ولی شاید الان بیشتر و زودتر تشخیص داده میشه. قدیم تا پنج ماهگی که بچه تکون می خورد زنها نمی فهمیدند حامله اند پس تو هفته های پایین شاید فقط فکر می کردند پریود عقب افتاده، الان ۳ هفته پس از رابطه بارداری با بی بی چک مشخصه.

البته حتما پارازیتها، مواد غذایی کم ارزش، آلودگی هوا و آب و .... با فلزات سنگین و .... باعث جهش ژنتیکی میشه و ه‍مئن جهش اسپرم و تخمک باعث نطفه ضعیف و سقط زیر سه ماه میشه.