2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181680 بازدید | 313 پست
گلم من ۱۷ ساله عروسم مثل مهمان میرم میام.احترامم خیلی زیاده..بقیه جاریام گ اونجا زیاد میرنمثل شما به ...

میشه چندتا از سیاستایی که داری باهاشون بگی ؟ دوس دارم یادبگیرم و آگاه باشم

در آغوشِ خدا {🤍}

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسرت نمیگه چرا کمک نمیکنی و اینا؟ مثلاً شام میرید خب به هرحال ظرف و سفره و غیره؟ برام حالبه دوس دار ...

نه نمیگه

اگر یک درصد هم چیزی بگه بهش میگم مشتاق کمکی خودت پاشو

و در آینده هم اگر دعوت کنن امکان نداره برم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من میدونیتم خانوادش درست حسابی نیستن ، حتی نوع نشست برخواست لفظ حرف زدن و احترام و کلا فرهنگ ما ...

اخ گفتی ما هم با اینکه فامیلیم ولی شکاف بینمون از هر لحاظ زیاده بخاطر همین اصن نمیخوام باهاشون نشست و برخواست بکنم احساس میکنم چرک میشم😂

ن زیاد نمیرم ولی شوهرم دوس داره هفته ای دوسه بار بریم ولی من واقعا خوشم نمیادن بخاطر کار کردنا کلا خ ...

تو زبون نرم باش و کلی ازشون خوب بگو و وانمود کن که باهاشون خوبی که اگه فردا روز اذیتت کردن یا خواست سوهرتو پر کنن پشتت دربیاد بگه اتفاقاً زنم خیلیم بهتون محبت داره و احترام . ( اینم تو رفتارات نشون بده ، خیلی کارای ریز جالبی هست که کمک میکنه . مطالعه کن لطفاااا)

در آغوشِ خدا {🤍}
اسی ، من قبلاً یه دوره نامزد بودم که شکر خدا جدا شدیم . یه جاری تازه به دوران رسیده داشتم ببین از من ...

عزیزم تو فوقالعاده بنظرم ساده بودی

و بخاطر سادگیت به دیگران اجازه میدادی ازت سواستفاده کنن اصلا لازم نبود بری اونا گفتن برو کمک تو چرا قبول کردی؟ بعدم رفتی دیدی خودشون هیچکاری نمیکنن چرا همه کارا رو کردی مسئولیتش با اونا بود.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من همه ترسم اینه شوهرم تنها بره اونجا، خانوادش یادش بدن

چی بگم والله هر جور صلاحه آخه این جوریم خودت اذیت میشی و به چشم مهمون نگات نمیکنن مجبوری ظرف بشوری و کار کنی

یعنی شوهرت تحت تاثیر خوانوادشِ که میتونن چیری یاد بدن بهش مگه بچه اس

من خیلی کم میرم عزیزم شاید سه ماه ، شش ماه یه بار . اونم نهایت دو ساعتاونم هزار بار زنگ میزنن دعوت م ...

خب اینجوری اره خب وقتی دیر میری راحت تر میتونی کاری انجام ندی

ولی امان از شوهر من بابا بتمرگ خونت دیگ😂

میغهمم 💔💔💔 خدا ازشون نگذره ، خدای من شاهده که با من تماس جوری رفتار کردن انگار یه زن مطلقه ام با ...

واای نگو ، میدونی یاد چی افتادم.

جاری من که به عروسی نرسید رفت.

بعد عروسی من، فوری خواهر کوچیکه شوهرم عروسی کرد.

اون ده سال از من کوچکتر بود، هر چیزی میشد مادرشوهرم میگفت وااای تو تازه عروسی.

انگار من نود سال بود عروسی کرده بودم.

مثلا با ما هر جا میومدن، اون میگفت بیا بریم مسافرت، میگفت واای نه، تو تازه عروسی، مزاحمت نمیشیم.

خدارو شکر که تو عقد فهمیدی و جدا شدی، ان شالله یه فرد مناسب خدا سر راهت قرار بده.

تو این سایت یه هویی سر درد دل آدم باز میشه.

خانواده شوهر من خوبن خدایی ولی یه چشمه های این مدلی گاهی برام میومدن، الان دیگه کلا تو فاز بی خیالیم .

خشم فروخورده میشه که کلی بیماری و حال بد میاره و خودتو نمیتونی ببخشی تو طولانی مدت هم حتی رو رالطت ب ...

قربونت برم من بابات دو سال نامزدیم ازشون خشم پنهان دارم کار با بعد عروسی نرسیده

خب اینجوری اره خب وقتی دیر میری راحت تر میتونی کاری انجام ندیولی امان از شوهر من بابا بتمرگ خونت دیگ ...

خو ببین ولی جاریت هم زیاد میره

فقط تو نیستی ک زیاد میری

ولی اون کاری نمیکنه

پ ب زیاد و کم نیس

مقصر خودتی که از اول رو دادی والا من نزدیک ۲۰ ساله عروسشونم تا الان پامو تو آشپزخونه شون نذاشتم . رس ...

چرا عزیزم؟

دلیل خاصی داره؟

شوهرت چیزی نمیگه؟!

اونم خونه شما مثل مهمونه؟

همنقدر رسمی؟

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره واس منم خیلی از لحاظ مالی به اونا میرسن ولی به من نقبلاً ک نامزد بودم رفته بودیم شهرستان جاریمم ...

خیلی سخته ولی با آگاهی از پسش برمیای با سیاست برا خودت عزت بخر ، تو نزدیکتری قلقشونو بلدی . هرچند وقت یکبار تماس بگیر حال و احوال کن با مادرشوهرت بگو آقاحون هست گوشیو بدید احوالی بپرسم یا بلعکس بگو برا عمه حون دلتنگ شدم حیف که مشغول خونه تکونی ام ... یا مثلاً هوس فلان غذاتونو کردم ... راه دلشونو یادبگیر ... منو که اونقدر آزار دادن لال شدم نتونستم اون تایم زیاد محبت کنم البته برا اونا همونم زیادی بود )

ببین یه راهی هم هست با شاغل شو یا کلاس برا مهارت ثبت نام کن دو سه تا مشغول باش از الانم یاد بده دعوتی برید بیاید یا حداقل از قبل تماسی باشه که به خودشون اجازه ندن بی برنامه بیان .

در آغوشِ خدا {🤍}