2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181680 بازدید | 313 پست
نه دقیقا مثل یه مهمون رسمی میرم و برمیگردم . نهایتش تا سرویس رفتم دستامو شستم و برگشتم نشستم رو مبل

ناراحت نشیا ولی شما هم از اون ور بوم افتادی بیست سال رفتی خوردی بقیه جلوت کار کردن، همین الان تاپیک منو ببینی همه نوشتن جاریت شعور نداره

مشکل با خودش هم داشتی یا دلیل اصلی خونوادش بودن واسه جدایی؟؟ اگه نمیخوای نگو اشکال ندارهالهی بخت خوب ...

ببین من میدونیتم خانوادش درست حسابی نیستن ، حتی نوع نشست برخواست لفظ حرف زدن و احترام و کلا فرهنگ ما بالاتر. بود با وجود اینکه نسبت خونی هم داشتیم اما شکاف طبقاتی فرهنگی بینمون زیاد بود ... اما خب من پذیرفته بودم و فکر میکردم خودش مناسبه و ادمه اما با تموم اینا منو به جایی رسوندن که فراررر کنم و روزی هزارر بار شکر میکنم که عقد نکردیم وگرنه اینا میزاشتن موهام سفیدشه ولی طلاقم نمیدادن .

در آغوشِ خدا {🤍}

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چ بدچطور میشه ک همچین کاری میکننببخشید میگم بیشعورا لااقل میذاشتن شما میرفتی یا ی وقت دیگه میدا ...

ببین دقیقا همین، به شوهرم گفتم، من که برمیگشتم خونمون، از اونام که زودتر بلند شدم، اخه شاغل بودم و عید هم تعطیل نبودیم.

میزاشتن من بیام بیرون بعد بدن کادو شون.

بارها جلوی من میگفتن، اونا خیلی با ما راه اومدن و ...

و بامزه تر همون راه اومده، موقع عروسی کلی توقعات داشت، برادرشوهرم نتونست تهش به طلاق و مهریه و .. رسید.

هیچ وقت کارشون یادم نمیره، بد دلمو شکستن

مقصر خودتی که از اول رو دادی والا من نزدیک ۲۰ ساله عروسشونم تا الان پامو تو آشپزخونه شون نذاشتم . رس ...

همسرت نمیگه چرا کمک نمیکنی و اینا؟ مثلاً شام میرید خب به هرحال ظرف و سفره و غیره؟ برام حالبه دوس دارم بدونم و یادبگیرم ازت

در آغوشِ خدا {🤍}
تا لحظه آخری که ما خونشون بودیم ظرفا موند جلو سینک نمیدونم مادرشوهرم انتظار داشت یهو یکی ظاهر شه ظرف ...

عزیزم از این به بعد هربار که میری از 5 باری که میری 3 بار بشور دوبار نشور موقع ظرف شستن مثلا با گوشیت صحبت کن انگار یکی بهت زنگ زده بعدم برو بیرون که انگار حرف بزنی 1 ساعتی بعد برگرد فقط خودتو مشغول کن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گلم من ۱۷ ساله عروسم مثل مهمان میرم میام.احترامم خیلی زیاده..بقیه جاریام گ اونجا زیاد میرنمثل شما به ...

اصن دوس ندارم برم میرم احساس میکنم لبه تیغ نشستم

همش از این میترسم که نرم شوهرم تنها بره یادش بدن

شوهرت بهت چیزی نگفت؟

بیچاره میگفت، من که برات انگشتر برلیان خریدم.

راست میگه شوهرم یه عیدی مفصل آورده بود.

مرغ

ماهی

اجیل

برنج

روغن نباتی

کله قند

شکلات

شیرینی

هفت سین

یه انگشتر برلیانم خریده بود.

برای همه خانوادمم عیدی خریده بود.

میگفت، خدایی اون همه عیدی من اندازه این کادو خواهرم نیست برات یعنی

ناراحت نشیا ولی شما هم از اون ور بوم افتادی بیست سال رفتی خوردی بقیه جلوت کار کردن، همین الان تاپیک ...

من خیلی کم میرم عزیزم

شاید سه ماه ، شش ماه یه بار . اونم نهایت دو ساعت

اونم هزار بار زنگ میزنن دعوت میکنن تا بریم

دوم اینکه من تو خونه ی خودمم اجازه نمیدم کسی یه قاشق تکون بده و پاتو آشپزخونه امون بذاره و کمترین کمکی کنه

برای همین کسی حق نداره توقعی ازم داشته باشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من و یه جاریم، با هم ، هم زمان عقد شدیم و ...عید اول که عقد بودیم، خیلی اتفاقی، من با مامان و بابام ...

میغهمم 💔💔💔 خدا ازشون نگذره ، خدای من شاهده که با من تماس جوری رفتار کردن انگار یه زن مطلقه ام با یه بچه که دارن به زور برا پسرسون میگیرن .... در حالی که همه حوره سر بودم و کلی کیس خوب هم داشتم و جالبه که پدرم هم با ازدواجم با این خانواده مخالف بود. . بعداً فهمیدم نامزدم اختلال خودشیفتگی شدید داره ... تو ببین من چی کشیدم !

برام دعا کن در کل 🥲🩷

در آغوشِ خدا {🤍}
زیاد میری؟ از اینکه فامیلی مادر شوهرت داره سواستفاده میکنه نشور بهشون زیاد رو نده خیلی باهاشون صمیمی ...

خشم فروخورده میشه که کلی بیماری و حال بد میاره و خودتو نمیتونی ببخشی تو طولانی مدت هم حتی رو رالطت با همسرت تاثیر میزاره ... کاش اسی بفهمه

در آغوشِ خدا {🤍}
اصن دوس ندارم برم میرم احساس میکنم لبه تیغ نشستمهمش از این میترسم که نرم شوهرم تنها بره یادش بدن

بازم تکرار میکنم برو

و عزت نفس داشته باش

اما اما اما از قبل همسرت رو تفهیم کن

واقعا ۲ ۳ بار هم زیاده در هفته

ولی از اونور خودمن دوست ندارم همس م تنهایی بره

درحالیکه خونوادش از اینکارا نکردن خدایی

شعور و درک دارن