2789

شما وقتی غسل جنابت نکردین و بچتون گریه کنه بهش شیر میدین؟ بعضی وقتا شده ازخواب بیدار شده گریه کرده مجبوری شیر دادم خیلی ذهنمو درگیر کرده نکنه تاثیر بدی بذاره رو بچم😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از نظر دینی بهتره سوال کنین ولی از نظر علمی مشکلی نداره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من وقتی غسل واجب دارم سریعا خودمو ب حمام میرسونم مخصوصا برای شیر دادمن بچه خیلی عذاب وجدان میگیرم ولی دروغ چرا شاید پنج شش باری مجبورر شدم ک بدون غسل شیر بدم و ب شدددت اعصابم خرد شده و عذاب وجدان گرفتم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پسر من شیر خشکیه

ولی بنظرم عسل بکنیم بعد شیر بدیم بهتره

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم خودمو سریع میرسونم ولی چند باری پیش اومده

آره دیگه منم چندباری متاسفانه پیش اومده خیلی بعدش عذاب وجدان دارم

حالا ما اینجوری هستیم ولی بخدا توی همین سایت خوندم ک بعداز رابطه خیلیا غسل انجام نمیدن و ضروری نمیدونن وااای من غسل نکنم دیانه میشم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

چ ربطی داره ماهایی ک بچمون شیر خودمون خورده هر لحظه ممکنه بیدار بشه شیر بخواد نمبشه نداد ک قدیم ک حموم تو خونه نداشتن پس چکار میکردن ماشالله پشت همم بچه میاوردن

ادمی ک نوزاد داره و دستتنهاست حتی فرصت نمیکنه گاهی ی حموم کنه پسبچرو ببنده ب آبجوش نبات

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
ن عزیزم من دو تا بچه دارم هیچ وقت بدون غسل بهش شیر ندادم .بعدم پرسیدم گفتن گناه هستش باید سریع غسل ل ...

یعنی هیچوقت نشده ک حین رابطه بچه بیدار بشه 🫤🫤🫤🫤شاید شما جزو ادمایی بودید ک زیاد رابطه ندارن

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
آره دیگه منم چندباری متاسفانه پیش اومده خیلی بعدش عذاب وجدان دارمحالا ما اینجوری هستیم ولی بخدا توی ...

اره دقیقا خیلیا براشون مهم نیس میگن زندگی رو سخت نگیرین ولی ما نمیتونیم اینجوری

یعنی هیچوقت نشده ک حین رابطه بچه بیدار بشه 🫤🫤🫤🫤شاید شما جزو ادمایی بودید ک زیاد رابطه ندارن

ما هفته ای دو یا سه بار رابطه داریم عزیزم، وسط رابطه که بیدار نشده ولی بعدش چرا بیدار شده ولی همسرم مراقبش بوده تا من برم دوش بگیرم بعد اومدم بهش شیر دادم عزیزم.