علی۱۳۸۴ مدیر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3724 عنوان میل به ازدواج احمقانه ترین میل انسانه | مشاهده متن کامل بحث + 3685 بازدید | 102 پست اصن من نمیفهمم آدم چرا باید میل به ازدواج داشته باشهالان خود من کم مشکل دارم این وسط دل دیوونمم میگه پاشو برو رابطتو با دوست دخترت رسمی کن..بابا من تو زندگی مجردیمم موندم خدایا منو شفا بده یه آمین بگین 1404/12/08 | 23:59 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi_1380 عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 862 از همون اول خودش پرسید گفت اگه قصدت جدی نیست الکی وقت همو نگیریمو اینکه آره ، از همون اول قربون صدقه ... آهااینجور ک معلومه کراشم خره☹😐😔
علی۱۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3724 همسر من ۱۹بود عقد کردیمقبول دارم سن کمیهولی اگر هردو هوش اجتماعی و عاطفیتون بالا باشه و اقا شغل و خو ... قدیما مملکت یه ثباتی داشت مثلا میدونستی اگه بیشتر کار کنی اوضاع بهتر میشه الان از این خبرا نیست . باید فقط این حس رو سرکوب کرد.
برکه_بارونی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 879 قدیما مملکت یه ثباتی داشت مثلا میدونستی اگه بیشتر کار کنی اوضاع بهتر میشه الان از این خبرا نیست . با ... اینجوری فکر کنی باید تاابد مجرد بمونیاگه عاشقشی از دستش نده
علی۱۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3724 اینجوری فکر کنی باید تاابد مجرد بمونیاگه عاشقشی از دستش نده بیخیال بابا یه قلب شکسته بهتر از یه شکم گشنست! نمیخوام الکی خودمو یکی دیگه رو بدبخت کنم
برکه_بارونی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 879 بیخیال بابا یه قلب شکسته بهتر از یه شکم گشنست! نمیخوام الکی خودمو یکی دیگه رو بدبخت کنم مگه نمیگی شغل داریشغلت چیه حالا؟؟؟
علی۱۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3724 خونه داری؟؟دختره رشتش چیه؟؟؟ اگه یه زمان ازدواج کنم خونه رو بابا میده ماشینم دارم رشته دختر رو نمیگم شاید شناسایی شم ولی باز همه اینا کمه برای ازدواج
برکه_بارونی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 879 اگه یه زمان ازدواج کنم خونه رو بابا میده ماشینم دارم رشته دختر رو نمیگم شاید شناسایی شم ولی باز همه ... منظورم اینه سرکار میره بعدا دخترخانم؟؟؟شرایطت خوبه کهسخت میگیری اقدام کن
علی۱۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3724 منظورم اینه سرکار میره بعدا دخترخانم؟؟؟شرایطت خوبه کهسخت میگیری اقدام کن فکر نکنم سرکار برهخوب نیست شرایطدوبار که خریدای گوشت و مرغ و برنج روغن خونه رو انجام بدی میفهمی تو ایران با درآمد زیر ۵۰ ملیون اصلا نباید ازدواج کرد
برکه_بارونی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 879 فکر نکنم سرکار برهخوب نیست شرایطدوبار که خریدای گوشت و مرغ و برنج روغن خونه رو انجام بدی میفهمی تو ا ... خودمم متاهلم ده ساله دارم زندگی میکنم ی بچم دارمان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد معلمی حقوقش کمی ضعیفه بنظرم ب کمک پدرمادرت ی شغل آزادم در کنارش بزنمثلا انلاین شاپ
علی۱۳۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 3724 خودمم متاهلم ده ساله دارم زندگی میکنم ی بچم دارمان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد معلمی حقوقش کمی ضعی ... ممنونم دمت گرم به هرحال ، وقت گذاشتی جواب دادی
برکه_بارونی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 879 ممنونم دمت گرم به هرحال ، وقت گذاشتی جواب دادی زنده باشیو موفق😊شبت بخیر