بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم سقط داشتم هفته هفت خودبخودي يه مقدار كمش موند دكتر گفت اونم تو پريود بعديت دفع ميشه ،گفت لك داشتي يعني بقايا داري خدا رو شكر نداشتم ديگه ام نرفتم سنو
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
سلام من تو هفته هفتم بارداری به دلیل پایین بودن ساک تو قسمت اسکار سزارین و گردنه رحم با این که بچم قلبش تشکیل شده بود مجبور به سقط با قرص شدم .۳ روز بعد سقط منو فرستاد سونو بقایای ۴ سی سی با ابعاد ۳۳در ۲۹ در۱۱داشتم دکتر به زور و اجبار میخواست ببریم کورتاژ که پافشاری کردم و گفتم نمیخوام آخرشم تهدید کردم اگه مرخصم نکنید ازتون شکایت میکنم و با رضایت شخصی اومدم خونه فرداش رفتم عطاری سونو بقایا رو نشون دادم کلی داروی گیاهی مثل عروس پشت پرده و بومادران و بابونه و پنج انگشت و تخم هویج و تخم شوید و رازیانه و ختمی و مریم گلی رو قاطی کرد بهم داد هر روز سه بار از اون جوشانده خوردم بعد ۳ روز بدون درد بقایا دفع شد.گفتم با شما به اشتراک بذارم گول اونجور دکتر های پول پرست جلاد رو نخورید.