2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنین 😔

125 بازدید | 11 پست

دوستان چندوقتیه در ازدواجم با شخصی که دوسش دارم گره افتاده، هرکی هر چی میدونه که میتونه کمکم کنه بگه، ختم یا خوندن نماز و یا هرچیز دیگه ای که بتونه کمکم کنه و گره ی کارمو باز کنه، لطفا راهنماییم کنین، التماس دعای مخصوص  

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

دعای معراج بخون  خیلی خوبه با خلوص نیت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای معراج بخون  خیلی خوبه با خلوص نیت

چجوریه شرایطش؟

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔
زیارت عاشورا بخون عزیزم تا 40روز

التماس دعا عزیزم، بخدا بریدم دیگه، خدا خودش کمکم کنه  😢😢🙏😳

چجوریه شرایطش؟

هیجوری عزیزم  راحت دعاس دیگ میتونی خودت نیت کنی چن روز بخونی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
هیجوری عزیزم  راحت دعاس دیگ میتونی خودت نیت کنی چن روز بخونی

برام حتما دعا کن عزیزم  🙏😳😢😢

ایشالا ک زوتر مشکلت حل میشه گلم

مرسی مهربون ❤😳

فدات. چند سالتع؟ 

متولد 75 هستم