2789
من همون زندگینامه هواپیمای اکراینو خوندم اکثرا تو دانشگاه اشنا شدن شانسشون پسره بردشون کانادا همشونم ...

بی قیافه 😂🤦♀️ اخه اینها دانشگاه درست حسابی هم نرفتن مثلا دختر کرمانی بود پسر شیرازی اومد بود ایران اشنا شد بودن مردم واقعا شانس دارن

میو 🐈🐈⬛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید خودتم یه چیزی باشی دیگه . اکثرا که من دیدم طرف قیافه نداشته ولی موقعیت شغلی و مالی خیلی خوبی دا ...

مثلاً پسری که آمریکا دکتر شغل خوبی دار پول خانواد دختر تو ایران به چه دردش میخور اکثرا من دیدم پولدار هم نبودن همشون متوسط بودن اصلا اگه بیای اوضاعی اون گروه ببینی که چه آدم های همچین کیسی دارن شاخ درمیاری 🤦♀️

میو 🐈🐈⬛

اینا اقبال داشتن پسر عموی من ارشد از دانشگاه شریف داشت ارشد برق تک پسر الآنم رفته کاناداباباش رئیس ی ...

خدا شانس بده من خانواده فرهنگی قیافمم خوبه پسره تو پارک بامن قرار گزاشت گفت خونتون چندمتره یکی دیگه هم توپارک قرار گزاشت کارمند معمولی بوگند میداد نمیشد کنارش بشینم

خدا شانس بده من خانواده فرهنگی قیافمم خوبه پسره تو پارک بامن قرار گزاشت گفت خونتون چندمتره یکی دیگه ...

بنظرم دیتینگ آپ نصب کن لوکیشن هم بزار رو هر کشوری که میخوای (اگه انگلیسی بلدی) شاید شانست گرفت بایکی اشنا شدی

میو 🐈🐈⬛

منم چهره زیبایی ندارم و با شوهرم قبل مهاجرت عروسی کردیم. شانسه دیگه

جدی کجا آشنا شدین درضمن اگه خوشگل نبودی که طرف نمی گرفته معلومه دختر خوشگلی هستی ها 😁🫣

میو 🐈🐈⬛

بنظرم دیتینگ آپ نصب کن لوکیشن هم بزار رو هر کشوری که میخوای (اگه انگلیسی بلدی) شاید شانست گرفت بایکی ...

اون اپلیکیشن بامبل رو داشتم اولا پولیه دوما پسرا تاپ جواب نمیدن بقیه اپ ها هم لوکیشن رو هرکشوری بزاری باز فقط افغانی و عرب و عراقی و هندی میاد بایه هندیه چت کردم همش میگن دزدو هکرن راست میگن گوشیم شارژ پولی خالی میکنه 😅

اون اپلیکیشن بامبل رو داشتم اولا پولیه دوما پسرا تاپ جواب نمیدن بقیه اپ ها هم لوکیشن رو هرکشوری ب ...

حتماً خوشگلی که میومدن بنظرم همون اشتراک بامبل بخر می ارزه اومدیم شانست گرفت 🫣😁

میو 🐈🐈⬛

خدا شانس بده من خانواده فرهنگی قیافمم خوبه پسره تو پارک بامن قرار گزاشت گفت خونتون چندمتره یکی دیگه ...

حالا نمیتونم اسم شهرشونو بگم

ما شیراز هستیم

اون دختره برا یه شهر کوچیک و بی فرهنگی اطراف شیراز

تازه خونه عموم بالا شهره و خونه شون پنت هاوسه خیلی بزرگه

اینقدر بی کلاس بودن فامیلاشون ...

والا دختره داخل همون تهران با پسر عموم آشنا شدن

دختره هم دانشجو تهران بوده

نمیدونم داخل اتوبوس هواپیما یا کجا آشنا شدن

هعی خواهر

منم مثل خودتم