2821
2789

فکر میکردم مثلا این دختر داف خوشگل عملی مثلا یکی از خارج بلند میشه میگیرتشون ولی تو یکی از گروه های ویزا ازدواج آمریکا بودم (نگین چه گروهی نمیتونم بگم) پروفایل هارو که نگاه میکردم ولی ببخشید قیافه ها جوری بود که انگار از دهات اومدن زن گرفتن تک توک یه دو سه تای فقط دختر متوسط دیدم اکثراً زنای سی هشت سال به بالا بودن (نمیگم سن زیادیه) مردم چیکار میکنن که اینجوری ازدواج میکنن 😂🤦♀️

میو 🐈🐈⬛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست منم ۴۱ ساله ش بود با یک قیافه معمولی و خونواده و ثروت معمولی ولی خدا براش خواست پسره از سوئد اومد عقدش کرد بردش

البته آقاهه حدود ۵۶ ساله و با یه ازدواج ناموفق

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

من یه مورد اطرافم دیدم با هم دوست بودن ولی جدی و ازدواجی نبودن. خانم یکی دو سال بزرگتر بود از نظر ظاهر و پول هم از آقا سر تر بود. دلیل ازدواجشون اصلا مهاجرت بود! ازدواج کردن که از طریق ویزای تحصیلی خانم مهاجرت کنن

دختری ک قبلا ازدواج کرده و جدا شده بود با ی آقا ازدواج کرد بخاطر شغلش ک شغل خوبی هم بود باید میرفت ی قاره دیگه

از نظر ظاهری هم کاملااامعمولی بود ولی خب با شخصیت بود وتحصیلات خاصی هم نداشت

خداروشکر زندگی خوبی هم داره الان

ب شانسه

قیافه ها مثل اصغر قصاب ولی مدرک دانشگاهیو زبان فول دارن زبونشون درازه

نه بابا همه پیام نوری فوق دیپلم اکثرا دیپلمه فقط یکیشون تا اونجا که خوندم دانشگاه تهران زبان انگلیسی خوند بقیه مدرکشون جوریه که همه دارن 😂🤦♀️

میو 🐈🐈⬛

بعدشم خیلیا سوری ازدواج میکنن بخاطر مهاجرت. وقتی یکی از طرفین از نظر کاری یا تحصیلی عالیه ولی تمکن مالی نداره با یکی که برعکس خودشه ازدواج میکنه که بتونن برن فقط! طبیعیه تو همچین ازدواجی ظاهر ملاک نیست...

دوست منم ۴۱ ساله ش بود با یک قیافه معمولی و خونواده و ثروت معمولی ولی خدا براش خواست پسره از سوئد او ...

سن سال مرده که خوبه همسن های اون تو ایران مجورن شوهر به پیرمرد کنن 🤦♀️ تاز طرف از سوئد اومد

میو 🐈🐈⬛

نه بابا همه پیام نوری فوق دیپلم اکثرا دیپلمه فقط یکیشون تا اونجا که خوندم دانشگاه تهران زبان انگلیسی ...

من همون زندگینامه هواپیمای اکراینو خوندم اکثرا تو دانشگاه اشنا شدن شانسشون پسره بردشون کانادا همشونم بی قیافه

من همون زندگینامه هواپیمای اکراینو خوندم اکثرا تو دانشگاه اشنا شدن شانسشون پسره بردشون کانادا همشونم ...

بابا این چه حرفیه.ببخشیدا خودشون کلی زحمت کشیدن رفتن دانشگاه خوب.

اینا اقبال داشتن

پسر عموی من ارشد از دانشگاه شریف داشت ارشد برق

تک پسر الآنم رفته کانادا

باباش رئیس یه اداره دولتی

رفت یه دختره رو گرفت یاد خانواده هاشم میفتم داخل متهم گریخت و سعید آقاخانی که گند و آبروریزی خانواده هاشمو جمع و جور میکنه 😂😂😂😅

خانواده ش همینجوری بود دختره هم عنتر

خواهر اینا اقبال دارن شانس دارن

دختره هم از خوشحالی یک دقیقه ننشست روز عروسیش

لباس دکلته پوشیده بود انقد رقصید بندهای پشت لباسش هم جر خورد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز