2777
2789
عنوان

معجزه نماز شب در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 17 پست
مگه قراره معجزه کنه ؟ کلا نمیپسندم عبادت رو به دید معامله نگاه کنیم . نکه خودم ادم خفنی باشما ! اصلا ...

چرا به دید معامله؟:/ وقتی روایت داریم خود ائمه و پیامبر برای استجابت دعا تاکید کردن چرا به این دید نگاه کنیم، و صرفا نماز شب برای دعا نیست میتونه آرامش خیلی زیادی هم بده و اینکه

میدونی چرا نماز شب برای خیلیا معجزه میکنه؟؟؟ احتمالا به کارما و انرژی مثبت و اینا اعتقاد داری!  اگه که داری باید بدونی زنجیره انرژی قبل نماز صبح خیلی زیاده به همین دلیل تاکید شده نماز شب هم بیشتر نزدیک اذان صبح باشه چون انرژی خیلی زیاده و مطمئنا دعای شما سریعتر مستجاب میشه، حالا در مورد کارما هم همینه زنجیره انرژی اونقدر زیاده که صدای ما راحت تر به کائنات میرسه و دعا مستجاب میشه، در مورد محیط هایی مثل حرم امام رضا، کربلا و مکه هم همینطوره ، یه جمعیت زیادی هستن که به این قضیه با تمام سلول های بدنشون اعتقاد دارن و منطقا اون جا زنحیره خیلی بزرگ و وسیع انرژی هست که دعای ما سریع و راحت تر حالا به گوش خدا و یا کائنات میرسه، به همین دلیل خیلیا تو این مکان ها هم حالشون خوب میشه و هم دعاشون مستجاب، حتی اگه بالفرض مسلمون هم نباشی مطمئنا اینایی که گفتم و قبول داری

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز شب چون تو قرآن دربارش اومده... قم لیل الا قلیلا... وآمده که پیامبر به واسطه آن به مقام محمد خوا ...

جالب بود!!!! 

مرسی از راهنماییتون🌹

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........