2777
2789

سلام جیگراااا

بیاین بگین از خواننده هایی که داخل ایران هستن بیشتر به کدوما گوش میدین و کدوم اهنگشون بهتره ؟

لطفا آهنگای خیلی غمگین رو اگه پیشنهاد دادین بگید که غمگینه😢(ندوست)

خودم 😍😍محسن ابراهیم زاده😍😍

صداش عششششقه😊😊

همه اهنگاش قشنگه ولی من ممنوعه و تیمار رو از همشون بیشتر دوس دارم

اهنگ یه ذره یواش از مهرزاد امیرخانی هم قشنگه بنظرم😉

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط فقط حمید هیراد و محسن ابراهیم زادههه اهنگ حمید هیراد ما خیلی باهم بااین اهنگ خاطره داریم😘

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
سامان جلیلی،همه اهنگاشو گوش میدم...خدا انشاءلله شفاش بده😢

چراااااااااا مگه چییییییییی شدهههههه سرطاااااان داااارهههه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

احمدسعیدی ،میثم ابراهیمی ،بهنام بانی ، علیرضاطلیسچی مدتیه به آهنگاشون علاقمندشدم

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚