2777
2789
عنوان

قبولی دخترم😆

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 61 پست

پسر منم دومه.هنوز کارنامه نگرفتم.قول یه شهربازی توپ بهش دادم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبلت هم خوبه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
هیچی بچه را شرطی نکن چون سال دیگه ب امید چیز درس میخونه

نه عزیزم شرطی نیس 

خودمو باباش گفتیم بس که این دختر پر تلاشوعالی بود.

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون

عزیزممم 😍 ببین چی خیلی دوست داره ، یادمه کلاس سوم دبستان یه عروسک دیده بودم خیلی دوسش داشتم ولی برام نخریدم روزی که مامانم کارنامه رو گرفت سر راهش اون عروسک رو هم خریده بود ، هنوزم دارمش 😍😍😍

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

البته خيلي خوب معنيش اين نيست كه حتي يه ايرادم نداشته، دو تا سه تا غلطم  كه داشته باشن، ميشن خيلي خوب،،، دختر منم كلاس دومه، برگه رياضيشو كه آورده بود، دوتا غلط كوچولو داشت كه خيلي خوب گرفته بود

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من جایزه های عملی رو ترجیح می دم. مثلا ببریش یه جایی که دوست داره...می تونه یه کافی شاپ باشه یا پارک یا هر جای دیگه. یا شام برین بیرون که روز خوشگلی برای خونواده تون باشه. این شام و دسر رو خودت تو خونه هم می تونی ترتیب بدی. اینجوری بچه هم یاد می گیره که قدردانی فقط با هدیه نیست. عملا هم می شه انجامش داد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

از خودش به پرس

منم چد روز پیش یه خونه بازی خریدم واسه برادرزاده ام (5 ساله)

کچل خپل بی دندون انقدر ذوق کرد انقدر می گفت مسی عمه خیلی حال داد

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!
هیچی بچه را شرطی نکن چون سال دیگه ب امید چیز درس میخونه

شرطی چیه ؟ یه تشویقه ! اتفاقا تو ذهن بچه هم می مونه ، سالی یه بار کارنامه می دن😍

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
از خودش به پرس منم چد روز پیش یه خونه بازی خریدم واسه برادرزاده ام (5 ساله) کچل خپل بی دندون انقدر ...

عزیززززم 😍😂

اتفاقا خوبه ولی نگین به خاطر نمرات خوبت. بهش بگین به خاطر تلاشی که کردی و موفقیتت تا بهش القا بشه دختر تلاشگریه و با تلاش موفق میشه و موفق شدن چیز خوبیه چون تشویق در پی داره 

در مورد جایزه هم ازش بپرسین ک به چی نیاز داره یا اگه قرار باشه یه نفر بهش کادو بده دوست داره توی اون کادو چی باشه .. 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اتفاقا خوبه ولی نگین به خاطر نمرات خوبت. بهش بگین به خاطر تلاشی که کردی و موفقیتت تا بهش القا بشه دخ ...

👌👌

روش آموزشتون چیه برا درس و اینکه از اول چه کارایی کردید برا بچتون؟

عزیزم خود دخترم خیلی پرتلاش بود یعنی از مدرسه میومد نهار نخورده میرفت اتاقش مشقاشومینوشت خیلی رودرساش حساس بود پدرشم حسابی باهاش کارمیکنه وقت میزاره

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون