2789
دعای علقمه بخون قشنگ نوشته خدایا کاری کن که اسم منو از یاد ببره

جدی

تاثیر داره؟؟؟؟ خداکنه

بخدا دیوانه شدم از دستش

فکر کن از اول تیرماه تا الان منو توی یک داستان پیچیده ای که خودش درست کرده انداخته 🤐😑 فقط چون یکبار حال نداشتم باهاش بد حرف زدم قبول دارم خب ولی اشتباه کردم ولی ۹ ماهه انواع آزارها رو بهم رسونده 😐

بس دعاها که خلاف است و هلاک، کز کرم می نشنود یزدان پاک، شکر ایزد کن دعا مردود شد، ما زیان پنداشتیم آن سود شد...

بله متاسفانه منم با همچین آدمی زندگی میکنم تازه الان خییلی شرایط خوب شده مادرش از خودش بدتر فوت شد خ ...

وای خدایا آدم پیر میشه باهاشون

بس دعاها که خلاف است و هلاک، کز کرم می نشنود یزدان پاک، شکر ایزد کن دعا مردود شد، ما زیان پنداشتیم آن سود شد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر کن از اول تیرماه تا الان منو توی یک داستان پیچیده ای که خودش درست کرده انداخته 🤐😑 فقط چون یکبا ...

اصلا مهم نیست دلیل کارش و حرفایی که زده ویا قراره بزنه، دیگه بهش محل نده، گووز محلش کن بره پیکارش وگرنه انگشت نما میشی اونجا.

اگرم دیگران حرفی ازش اوردن واست بگو دوست ندارم اسمش روهم بشنوم چه برسه به حرفاش رو.

دیدیش نگاش هم نکن .

اصلا مهم نیست دلیل کارش و حرفایی که زده ویا قراره بزنه، دیگه بهش محل نده، گووز محلش کن بره پیکارش وگ ...

باشه حتما 🥲

اخه از اول تیرماه منو توی یک داستانی انداخته واقعاً تمام وجودمو درگیر کرده رفته به همکارای بخش های د ...

خب بزار بگه مگه شما ب خودت شک داری؟

همکارات اگ اگاه باشن با شناخت خودشون پیش میرن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)