2777
2789

من میخونم خیلی حس خوبیه مخصوصا نماز صبح😍😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخونم اگه خدا قبول کنه. اما بعد نی نی نماز صبحا دیگه همسرم بیدارم نمیکنه. چون خیلی نی نی بیدار میشه. میگه این وسطا هم بیدار میشه. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نماز سر وقت مث قرص خوردن سر وقته ،چجوری قرص رو سر وقت بخورم تاثیر داره؟؟

نمازم دقیقااا همینه باید سره وقت خونده بشه تا تأثیرشو ببینی ،

گره های زندگی با همین نماز اول وقت باز میشه ،مطمئن باشید

🌱🌺🌱🌷🌸🌱🌸🌱🌸

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ،یا خدیجه کبری(س)

من دوماه دارم میخونم اول وقت کاهل نماز بودم خیلی

برای ما هم دعا کن. ⚘⚘

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من جزو دسته ای هستم که دلم میخواد اول وقت باشه. اما تنبلی میکنم. چیکار میکنین شما که شیطون گولتون نز ...

عزیزم تا صدای اذان و می‌شنوی پاشو برای نماز اولاش واقعا سخت کم کم سختیش از بین می‌ره و برنامه ها تو با اذان تنظیم کنی مثلا وقتی می‌خوابی برای نماز بیدار شو واقعا خیلی خوب 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم تا صدای اذان و می‌شنوی پاشو برای نماز اولاش واقعا سخت کم کم سختیش از بین می‌ره و برنامه ها تو ...

شما از تاثیراتش بگو نماز اول وقتو 

از بعد ارامش و مالی

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
من جزو دسته ای هستم که دلم میخواد اول وقت باشه. اما تنبلی میکنم. چیکار میکنین شما که شیطون گولتون نز ...

عزیرم اگه واقعا از ته دلت بخوای ،شیطون غلطی نمیکنه ،مثن حواست ب شامت باشه ک سبک باشه ک بتونی هم ب موقع بخوابی ،هم شکمت سنگین نباشه ،اینکه موقع خواب ازخدا بخوای کمکت کنه برا نماز صبح پاشی

درواقع خدا ک بما نیازی نداره ماییم بهش نیاز داریم ،وهمین نماز رو هم بخاطر خودمون میخونیم

اینا تجربه های خودم بود البته🌸🌸

شما از تاثیراتش بگو نماز اول وقتو  از بعد ارامش و مالی

واقعا به زندگیم برکت داد همسر خوب و خانواده همسر خوب خدارو شکر به روزیمون برکت داد موفقیت تو زندگیم از نظر آرامشی هم واقعا تو تحمل مشکلاتم تأثیر داشت خداروشکر 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم