2789

که سطح خانوادگیشون به ما نمیخوره نامزدیشون رو بهم زدن

حس میکنم اون زن بابامو نفرین کرده

بابام به شدت آدم خوب سر به زیر در خدمت خانواده خرج کن حامی پشتیبان یعتی تا صبح میتونم بنویسم

در عوض زنی نصیبش شده که ذره ای علاقه بهش نداره آرامش زندگیمون رو از بین برده با فحش دادناش با خشونتش

هر کس بابامو میبینه حسرت میخوره میگه خوشبحالتون که پدر به این خوبی دارید

ولی میدونم که بابام اصلا احساس خوشبختی نمیکنه

این همه مامانم بهش فحش میده بی دلیل تحقیرش میکنه ظاهرش رو مسخره میکنه فقط سکوت میکنه

همیشه حس میکنم همون دختر بابامو نفرین کرده که اینجوری زندگیش با مامانم تباه شده

ولی بابای من گناه داره بسشه دیگه

شك نكن كه نفرين اون دختر گرفته

براي پدر منم همينجور شده و همون بلايي سر من اومد كه پدرم سر معشوقه اش اورده بود حتي فجيع تر از اون

منتها زير بار نميره پدرم ميگه من كاري نكردم

خوبه كه حداقل پدر شما خودش پذيرفته چكار كرده

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شك نكن كه نفرين اون دختر گرفته براي پدر منم همينجور شده و همون بلايي سر من اومد كه پدرم سر معشوقه اش ...

آخه ببین اون خانومه هم الان خوشبخته من همیشه میبینمش شرایط زندگیش وضع مالیش شوهرش شغلش بچه هاش همه چی خوبن اینم بگم تایم کمی بعد از اینکه بابام نامزدیشون رو بهم زد اونم رفت با یکی دیگه نامزد شد

پس دیگه باید این عذاب تموم بشه

بعد به قول خودت منم همینم پسرا عاشق سینه چاک میان سمتم بعد یه مدت و به بدترین شکل ولم میکنن

یعنی اینا همش کارماس🥲

آخه ببین اون خانومه هم الان خوشبخته من همیشه میبینمش شرایط زندگیش وضع مالیش شوهرش شغلش بچه هاش همه چ ...

بله عزيزم كارما هست

من دو روز به عقدم همه چي به طرز باورنكردني بهم خورد در صورتي كه نامزدم عاشقم بود و هست ولي نشد كه نشد

من شكستم خورد شدم اسيب ديدم دقيقا هموني شدم كه اون خانم شد

براي پدر منم معشوقه اش زودتر از خود پدرم ازدواج كرد به يه شخصي از نظر مالي بالاتر از پدر من ولي هميشه چشمش دنبال زندگي پدرم بود چون واقعا ضربه خورده بود حتي يكبار به پدرم گفته بود من طلاق ميگيرم ميشم زن دومت يا اينكه موقع مرگش خيلي چشم انتظار پدر من بوده كه بره بالا سرش،... اينا نشونه اينه كه پدرم رو هيچوقت نبخشيده و ما هم تاوان كار پدرم رو داريم پس ميديم

فقط اينو خوب ايمان دارم كه خدا بهترين عادل هست و كارما هست و خدا به فرياد خواهر فتنه نامزد من برسه كه با دل منو نامزدم چها كه نكرد همون كاري كه مادربزرگ من با اون دختر كرده بود

بله عزيزم كارما هست من دو روز به عقدم همه چي به طرز باورنكردني بهم خورد در صورتي كه نامزدم عاشقم بود ...

من و تو این وسط گناهمون چی بوده 🥲

چرا ما باید تاوان بدیم🥲

من و تو این وسط گناهمون چی بوده 🥲چرا ما باید تاوان بدیم🥲

اينو بايد اون بالايي جواب بده اميدوارم حداقل اون دنيا رفتيم جوابمون رو بده اونجام نخوايم تاوان پس بديم😭

اگه بابات اینقدر ک میگی خوبه پس چجوری تونسته یکی دیگرو ول کنه حتی اگه عموش بگه

نمیدونم

ولی من الان 22سالمه

ذره ای بدی از بابام ندیدم

یه آدم مومن و پاک که همه جوره ازمون حمایت کرده

این همهههه مامانم بهش فحش میده یا بی احترامی میکنه دریغ از حتی یک بار که جواب مامانمو داده باشه یا اینکه دست روش بلند کرده باشه

اون دختره رو هم تایم کمی باهاش نامزد بوده و کلا دو بار باهاش رفته بیرون

جوری که من شنیده ام میگن خانومه سلیطه هستش

فک کنم توی طالع بابام کلا زن سلیطه بوده 🥲