2777
2789
عنوان

وضع مالیمون خوب نیس....خدا کجاست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13226 بازدید | 229 پست
مثلا چه کاری ، خیلی بهش فکر میکنم عقلم به جایی نمیرسه

الان كه ماه رمضونه خيليا آش و حليم ميپزن دم افطار توى خيابون ديگ ميزارن ميفروشن مردمم صف ميكشن اگه كيفيتش خوب باشه سود خوبى هم داره براشون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر کسی تو ی زندگی با ی چیزی امتحان میشه...یکی با شوهر بد..یکی وضع بد...یکی مریضی...یکی چشم انت ...

قربونت ما که همه اینها را داریم در مجموع دریم امتحا چی میدیم.آخه این انصافه

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

خب عزیزم با دعا که پول نمیاد در خونه البته نمیگم بی تاثیره ولی خب باید خودتون تلاش کنید . دو تایی با هم یه مغازه اجاره کنید روش کار کنید یا اگه ماشین دارین فعلا شوهرت بره مسفر کشی شما هم یه کاری بکن دیگه یا یه جا منشی شو فروشنده شو ... اگه کار رو عار ندونی کار هست منتها ممکنه در شانت نباشه ولی فعلا چاره ای نیست دیگه

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"

كار عار نيست دزدي و هيزي بده عزيزم قالي بباف خياطي كن سرويس مدرسه بشين بچه نگه دار سالمند نگه دار

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟

وضع جوری شده که دزدی و اینا هم زیاد شده کلاهبرداری و ..... یعنی بدتر از اینم میشششششه خدا کمکون کنه زن ها از سر نداری به چیزای دیگه روی اوردن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

یه کار هست اگه پرستیژ و فامیلو تحصیلات و بزاریم کنار جدیده و پولساز .

بگم ؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
این چه حرفیه؟؟؟لطفا خدا رو زیر سوال نبرین

خدایی که با سوال من بره زیرش،  خدا نیست. 

بازم میگم.... جایگاه خدا رو آوردیم پایین، قرار نیست خدایی باشه که بیاد پول تو جیب ما بذاره،  قراره بریم کارو تلاش کنیم و پول دربیاریم و وقتی هم در نیاوردیم یا به مشکلی برخوردیم گردن اون نندازیم 

یه کار هست اگه پرستیژ و فامیلو تحصیلات و بزاریم کنار جدیده و پولساز . بگم ؟

بگو

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
اكثر مردم ايران دارن واسه پول له له ميزنن.  من خودمم با اينكه شاغلم ولي فعلا چن ماهه بدجوري تو ...

مال من 3 ماه هست که ندادن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

وقتی خدا تو راتا لب پرتگاه زندگی برد نترس  و به خودش توکل 

کن....چون یا تو را از پشت می گیرد 

یا پرواز کردن را به تو می آموزد...