2777
2789

وای خوشبحالت الان روز دوم پریودیم هس از درد میمیرم خونریزیم وحشتناک زیاده موندم سرپا نه نمیتونم بشینم نه دراز بکشم

بشدت هم اعصابم خورده سگ شدم

نوار بهداشتی هم هی کج میشه کم مونده خودمو بکشم

همون اول به شوهرم گفتم من هرچی گفتم چیزی نگوها دست خودم نیست همه چی حرص میاد بهم،

اه بمیرم راحت شم

اون زمانی که درد نداشتی ، اخلاق هم بهم میریخیت یا اینکه ، نه درد داشتی نه اخلاقت بهممیریخت؟

تا جایی که یادمه بداخلاق نمیشم کلا

شاید یه ذره حساس بشم و گریه کنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااجازه اسی

بچه ها من فردا اگه خدا بخواد یه نذری کردم برم مصلی و چهل تا زیارت عاشورا به نیت کسایی که میخوان ازدواج کنن یا بچه دار بشن بخونم الان ده نفر دیگع مونده تا چهل نفر تکمیل میشه هرکی خواست اسمشو بده برای ازدواج منم یه صلوات بفرستین ممنون🤍✨

حالا که گفتی از این به بعد دردت میگیره، رازش اینه که نگیمنم همین بودم قبلا، دوستم فهمید کلی حرص خورد ...

واقعا چرا اینجوریه منم هرکاری به دیگران گفتم قشنگ برعکس شده 😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
واقعا چرا اینجوریه منم هرکاری به دیگران گفتم قشنگ برعکس شده 😔

دقیقا🫠

من حتی وقتی یه کار جدید رو هم شروع کرده باشم اگه به بقیه بگم دیگه نمیتونم ادامه بدم، ولش میکنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وای خوشبحالت الان روز دوم پریودیم هس از درد میمیرم خونریزیم وحشتناک زیاده موندم سرپا نه نمیتونم بشین ...

حرف هایی که من در مورد طبع گرم و خوش زا بودن در این تاپیک نوشتم {و یکی از کاربرها تاییدش کرد} رو بخون
در زمان پریودی ، غذات رو از بقیه جدا کن > این یعنی چی؟ یعنی اگر بقیه دوست دارن غذای سرد مزاج بخورند ایرادی نداره شما نشین کنارشون این غذا رو بخور
در طی دوران پریودی باید فقط غذای گرم مزاج بخوری فقططططط
اگر یه مدت خودت رو ببندی به غذای گرم و تر {یعنی غذاهایی که خونساز و مقوی هستند} بعد از مدتی{مثلا شش ماه} بدنت انقدر قوی میشه که موقع پریودی هیچ دردی احساس نمی کنی و اگر خدا خواست و حامله شدی بسیار خوش زا هم میشی > یعنی سر زایمانت هم اذیت نمیشی بصورت طبیعی زایمان می کنی با حداقل درد و اذیت شدن و حداقل عوارض و خیلی زود سرپا میشی
توصیه : در طول مدت پریودی تا نهایت جایی کع می تونی ، حمام نرو --- آب نباید توی دوران پریودی به ناحیه تناسلی برسه {چرا چون باعث ضعف اون عضو میشه یعنی رحم و وقتی رحم که درحال خونریزی هست یعنی ضعیفه بازم ضعیف تر میشه ، دردش بیشتر میشه} حتی وقتی میری دستشویی از آب استفاده نکن
از دستمال کاغذی استفاده کن {یا آب خیلی خیلی کم} و سریع خشک کن

غذاهای گرم و تر : {در راس ش} گوشت گوسفند و گوشت پرندگان{غیر مرغ} (هرگوشتی که طبع گرم خصوصا گرم و تر داره} - ارده شیره - ارده عسل - کره و عسل - روغن حیوانی - مویز - کشمش - انگور - شیره انگور - خرما - شیره خرما - توت - شیره توت - آب گوشت - انواع آش ی که توش گوشت باشه - انواع حلیم - سمنو و...

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
حرف هایی که من در مورد طبع گرم و خوش زا بودن در این تاپیک نوشتم {و یکی از کاربرها تاییدش کرد} رو بخو ...

مرسی عزیزم حتما رعایت میکنم ایندفعه

خودمم سردیجات زیادمیخورم

با شام هوس ماست کردم خوردم دیروزم ترشی

باید پرهیزکنم

مرسی عزیزم حتما رعایت میکنم ایندفعه خودمم سردیجات زیادمیخورم با شام هوس ماست کردم خوردم دیروزم ترشی ...

اصلا کلا ماست و دوغ همراه غذا رو از زندگی ت حذف کن
اگر هوس کردی ماست و دوغ بخوری > همراه غذات نخور و کلی گرمی جات به ماست یا دوغ اضافه کن تا سردی ش رو کم کنه

ترشی > اگر سرکه ش خونگی باشه اوکیه > مشکل اینجاست سرکه های صنعتی{که توی بازار هست و ترشی های بازار با همین سرکه های درست میشه} همه اسید هستن و سرکه نیستن{فقط کمی طعم سرکه میدن}
سرکه خونگی خودتون درست کنید و بعد با همون سرکه ترشی درست کنید و همراه غذا به اندازه کم بخورید یا اگر زیاد ترشی دوست دارید بخورید همراه ش روغن زیتون بخورید تا اثر سردی ترشی رو کم کنه یا پوشش بده

اگر این چیزهایی که نوشتم {گرمی و تر ها} رو نمی تونید بخرید و بخورید {توانایی مالی ش رو ندارید} می تونی از دمنوش های گرم مزاج در زمان پریودی و غیر پریودی استفاده کنید خصوصا اگر طبع گرم دارید مثل دمنوش آویشن - دارچین - زنجبیل و.....

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
اصلا کلا ماست و دوغ همراه غذا رو از زندگی ت حذف کناگر هوس کردی ماست و دوغ بخوری > همراه غذات نخور ...

خیلی ممنون لطف کردین حتما رعایت میکنم

برا اعصاب خوردیم چیکارکنم دیوونه میشم روزای پریودی

امروز روز سومم هس کم مونده بود شوهرمو بیرون کنم از خونه هی میگم چرا خونه موندی برو بیرون بااینکه جمعه اس

میبینم نمیتونم دست به کارای خونه بزنم حرص میخورم

از خودم متنفرم

خیلی ممنون لطف کردین حتما رعایت میکنم برا اعصاب خوردیم چیکارکنم دیوونه میشم روزای پریودی امروز روز س ...

دمنوش گرم مزاج بخور {دمنوش آویشن - دارچین - زنجفیل چای ماسالا و...}- غذای مقوی و گرم و تر بخور > مثل ارده شیره خصوصا گوشت گوسفند و خصوصا کباب شده ش عالیه یهو بدنت جون می گیره}

کارهایی که قبلا گفتم رو رعایت بکن به مرور همه چی درست میشه
از دمنوش های سردمزاج مثل چایی هم پرهیز کنی بهترهه قهوه نسکافه کاپوچینو هات چاکلت همه مصنوعی هستن > هرچیزی که ارگانیک{کاملا طبیعی} نیست {هرچیزی که بسته بنده شده باشه رو حذف کن} رو استفاده نکن > اینا رو جایگزین کن با دمنوش های طبیعی مفید
برای اعصاب > دمنوش اسطوخودوس عالیه خیلی هم گرون نیست {البته اگر پودرش کنی و بصورت جوشونده درست کنی مقوی تره}

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز