2777
2789
عنوان

کودک و تخم مرغ

562 بازدید | 4 پست
دخترم 19 ماهه است و کم اشتها..ولی تازگیها خیلی به خوردن تخم مرغ علاقه نشون میده...منم خوشحال از این موضوع به طور مرتب هر روز بهش تخم مرغ میدم ...ولی امروز شوهرم میگه " من یه جایی خوندم که بیشتر از سه تخم مرغ در هفته مضر هست"البته من بهش گفتم شاید این مورد و برا بزرگسالان گفتن..ولی باز خواستم نظر شما رو هم بدونم.....مرسی

سلام ایلین جون توی تلویزیون شنیدم از دکتری که پنج شنبه ها میاد در برنامه روز از نو ، اگه هر روز هم به بچه ها تخم مرغ بدین اشکالی نداره و صد البته حرف شوهرتون در مورد آدم بزرگها بیشتر صحت داره که به ابتلا به بیماری های چربی خون و نظیر این نزدیکترند. موفق باشی
اگر کسی تو را وادار کرد با او یک فرسنگ همراه باشی ... تو دو فرسنگ همراهی اش کن. این قانون ... رازیست که برای تو ثروت و تحسین به ارمغان می آورد.
گامی دیگر بردار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگترا اگه تخم مرغ زیاد بخورن و روزانه واسشون بده دور کبدشون چربی جمع میشه و خطرناکه اما بچه فکر کنم روزانه1عدد مفید باشه واسش بنظرم از یه مشاور تغذیه بپرسی و مطمئن بشی
گرچه شب تاریک است دل قوی دارسحرنزدیک است…..
من به بجه ام یک روز در میان تخم مرغ کاملاً آبپز و پخته شده میدم بعضی وقتا تا دو تا هم میخوره. با شیر یا آبگوشت مخلوط و میکس می کنم. نیمرو هم میخوره و خیلی دوست داره. فکر نکنم برا بچه ها مشکلی پیش بیاره اما احتیاط شرطه. تنوع برا بچه ها جالبه و میل و رغبتشونو بیشتر می کنه. موفق باشی