2789

زن عموم سنش کمتر از ۴۰ بود خود. کشی کرد. فرداش بعد از تشیع جنازه عموم نشست رو پله ها گریه کرد یک هو دخترش گفت این چش شد چرا گریه میکنه؟؟؟ مادر من گفت به خاطر مامانت..... بعد دختر عموم گفت وااااااای این هنوز یادشه🥴🥴🥴🥴🥴

عروسی دختر خواهر شوهرش قبل مراسم چهلم مادرش بود گفت چهلم رو یک هفته زودتر بگیرید من پنجشنبه هفته دیگه نیستم میخوام برم عروسی😵💫😵💫😵💫😵💫

بچه ها مادرش خیلی خوب بود هیچ مشکلی با هم نداشتن این دختر عموم اون زمان ۱۸ سالش بود و دوتا بچه هم داشت. زن عموم خودش ۱۴ ازدواج کرده بود و این دختر عموم تاد۱۴ سالش شد خودش گفت میخوام شوهر کنم. گفتن زوده به نادرش گفت واسه تو زود نبود واسه من زوده🤐🤐🤐🤐

عجب

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی دختره خوبه فکر کنم مادرش از دست این خودکشی کرده بنده خدا

نه عامو مادرش چهارتا بچه داشت این دومیه . کلا بچهدهاش خوبن و شوهرشم خوب بود. هیچ وقت معلوم نشد چرا این کار کرده

واقعا خودکشی کرده بود؟

اره عزیزم خودشو دار زد. و از قبل لباس مشکی برای همه بچه ها خریده بود و برای نوه ها هم همینطور. به همسون زنگ زد بیاین خونه براتون لباس خریدم وقتی رسیدن دیدن مادرشون خودکشی کرده