2777
2789
آماده ش هم مثل طبیعیش بد مزه هست؟ اخه شنیدم اماده ها طعم دارن راحت میشه خورد

من طبیعیش رو نخوردم تا حالا نمی دونم مزه اش چطوره ولی من آماده بدون طعمش رو خریدم چون دکتره گفت اثر بدون طعمش بیشتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس و حالت چه فرق کرد؟ من افسردگی دارم    

واقعا عالی بود مثل یه معجزه. انقدر اثرش عالی بود. قبل از خوردنش تصور نمی کردم اون حجم استرس به این راحتی درمان بشه. من شدت استرسم طوری بود که تمام بدنم به شدت میلرزید. مثل حالتای وحشت. 

سلام. من مالجبن خوردم هم خونگی و هم آماده بدون طعم. آماده ها یکم طعمش بهتر از خونگیه. ولی من حدود 40 روز خوردم خوب بود هم چربی شکمم کم شد و لاغر شدم هم پوستم روشن شد و کمی استرسم کمتر شد اما نه کامل. شاید باید بیستر ادامه میدادم.

فقط سختیش اینه که صبح ناشتا که میخوری تا 1.5 ساعت بعدش نباید چیزی بخوری و بهتره تو اون زمان کمی ورزش کنی که بهتر جذب شه و چاق هم نشی. بخاطر همین من اغلب موقع نماز صبح میخوردم که بعدش بخوابم وبیدار شم صبحانه بخورم.

شوهر من میخورد،طعم داارشم هست تو بازار،رفع سودا میکنه بنظرم.چند روز اول حالت بد میشه بعدش خوب میشی

عزیزم میشه بگی منظورت از حالت بد میشه ینی چی؟؟مثلا چجوری میشه

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
من استفاده کردم به مدت ۴۰ روز. من استرسهای خیلی شدید داشتم، پوستمم خیلی کدر شده بود بعد از استفاده ک ...

عزیزم علایمی هم داشتی؟موقع خوردن.مثل بدتر شدن حالت و اضطرابت

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

سلام وقتتون بخیر من استفاده کردم عااالیه و به نظر من مزه بدی هم نداره که بخواد قابل تحمل نباشه دکتر سنتی به من تجویز کردند پوستم روشن تر شده و جوشهای صورتم تقریبا کم شده خون رو تمیز میکنه و برای کسانی که کبد چرب دارند بسیار مفید هست . داخل پرانتز بگم که استفاده سرخود نکنید و حتما اجازه بدین پزشک براتون تجویز کنه 

این اطلاعات من بود راجع به این پودر امیدوارم کامل بوده باشه سلامت و شاد باشین 

من همین الان یه لیوانش دستمه 

خاصیتش دیدم برای معده ومواد زاید بدن خوبه دارم مصرف میکنم 

توی اینترنتم خاصیتهاشو نوشته 

ولی مزه ی بدی نداره شبیه نزه ی شیر میمونه

اولین بارمم هست دارم میخورمو تایپ میکنم

بوشم بوی شیر داغ میشه شبیه اونه

در کل شبیه شیره 

روی شیشش یه چندتا خواصی که نوسته رو بعضیاشو مینویسم:

درمان یبوست دفع سموم از بدن،تصفیه کننده خون و کبد،شستشوی کبدو طحال ،رفع گرفتگی و ورم کبدو طحال ،دفع سودا ،دردهای سیاتیکی،درمان واریس 

خلاصه میشه گفت عالیه امتحانش کنید