2789
عنوان

نمیدونم چرا رفیقم همچین کاری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 49 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

محرومش کن ببین اصرارداره برای موندنت

کردم ...

نمیزاره برم ...

پر خواستم بگم اوکی تموم کنیم . نمیزاره

هی گذشته رو میگه...

هی میگه ماشین زمان نداری برگردی تغیر بدی . اتفاق افتاده ...

راستش چیزی که بیشتر از همه توی حرفات توجهم رو جلب کرد اینه که مشکل فقط اون «نه» یا حرف درباره لست سین نیست، بلکه اینه که رفیقت حرفهای خصوصی بین شما رو بدون درنظر گرفتن شرایط و توضیحات کامل منتقل کرده.

وقتی آدم بعد از یه دعوا ازش میپرسن «الان کامل اعتماد داری؟» طبیعیه که همون لحظه بگه نه یا مردد باشه. این لزوماً به معنی بیاعتمادی همیشگی نیست. خیلی از آدمها بعد از ناراحتی موقتاً چنین حسی دارن.

از طرف دیگه اینکه به پارتنرت گفته شده تو سر لست سین شک داری، در حالی که خودت میگی همچین حرفی نزدی، طبیعتاً ناراحتکنندهست چون باعث سوءتفاهم میشه.

به نظرم الان به جای درگیر شدن با اینکه کی چی گفته، بهتره مستقیم و آروم با پارتنرت حرف بزنی و توضیح بدی اون «نه» مربوط به همون شرایط و دعوای اون موقع بوده، نه اینکه کلاً بهش اعتماد نداشته باشی.

و یه نکته مهم: معمولاً وقتی دوست و پارتنر خیلی وارد جزئیات رابطه هم میشن، احتمال سوءبرداشت و حاشیه زیاد میشه. شاید بد نباشه از این به بعد بعضی مسائل بین خودتون دو نفر حل بشه.

کردم ...نمیزاره برم ...پر خواستم بگم اوکی تموم کنیم . نمیزارههی گذشته رو میگه...هی میگه ماشین زمان ن ...

احساس میکنم ازاین پسره آبی گرم نمیشه.زمان بده بهترمسشناسیش

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

اصلا کاری ندارم به اینکه چرا سیو کرده پارتنرمو، ولی میخوام به پارتنرم بگم که بلاکش کنه، بگم؟

نه نه یکاری کن به پارتنرت بگو که میخواید این رفیقتو امتحان کنید جفتتون برید بهش بگید از هم جدا شدید بعد به پارتنرت بگو به رفیقت پیشنهاد بده ببینید قبول میکنه یانه

اگه قبول کرد که دستش رو میشه جلوی جفتتون

نه نه یکاری کن به پارتنرت بگو که میخواید این رفیقتو امتحان کنید جفتتون برید بهش بگید از هم جدا شدید ...

الان با هر دوتا کاتم... رفیقم دقیقا میخواستش ولی خب نه من رسیدم بش نه رفیقم

ی داستانه میگن حتی رازهای زندگی تونو به چاه نگید

ی روزی شخصی با چاه درد و دل می کنه

بعد چند سال کنار چاه ی درخت در میاد

وقتی باد ب برگاش می وزیده برگ های درخت راز مرد رو آشکار می کردند

نمیدونم چرا انقدر ریز جزئیات زندگی تونو میگید