2789
عنوان

نمیدونم چرا رفیقم همچین کاری کرده

516 بازدید | 49 پست

سر ی قضیه ای من خودم رفیقم و پارتنرم رو آشنا کردم ، بعد دیشب پارتنرم چتاشون رو فرستاد

و رفیقم گفته بود که ستایش حتی سر اینکه لست سینت بعصی وقتا بسته است بت شک داره ، درصورتی که من همیشه هم میگفتم که ذره ای بهش شک ندارم ،

جدا از این یه دعوایی بین من و پارتنرم شده بود بعد رفیقم ازم پرسیده بود فکر میکنی کامل بتونی بهش اعتماد کنی باز ؟من گفتم نه ، و دقیقا این نه رو برای پارتنرم فرستاده بود

برای همینه میگن خصوصی ترین مسائلتونو به نزدیک ترین هاتون نگین و روابطتون تا قطعی نشده اشکار نکنید

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای همینه میگن خصوصی ترین مسائلتونو به نزدیک ترین هاتون نگین و روابطتون تا قطعی نشده اشکار نکنید

به خودش گفتم چرا رفتی اینو گفتی ؟میگه خودم بهش شک داشتم ، بعد هی میگه من و تو نداریم که

اینقدر حرص میخورم هی میخوام به پارتنرم بگم بلاکش کنه

نمیدونم بگم یا نه

اخ اخ.. این فتنه خانومو بلاک دیلیت کن از زندگیت غلط کرد به پارتنر تو پیام داد اصلا شمارشو چرا سیو دا ...

اصلا کاری ندارم به اینکه چرا سیو کرده پارتنرمو، ولی میخوام به پارتنرم بگم که بلاکش کنه، بگم؟

به روی دوستت بیار و باهاش به هم بزن قشنگ قهوه ایش کن

به پارتنرتم بگو بلاکش کنه

این دوستت خوشش اومده از پسره وگرمه پیام نمیداد

میخاره قشنگ

من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...

این فرد رفیق تو نیست اگه بهت حسودیش نشه چشم داره به پارتنرت و میخواد بیاد جاتاز گوشی هر دوتون پاکش ک ...

چجوری به پارتنرم بگم؟

میترسم فکر کنه بهش اعتماد ندارم...

اصلا کاری ندارم به اینکه چرا سیو کرده پارتنرمو، ولی میخوام به پارتنرم بگم که بلاکش کنه، بگم؟

حتمااا بگو

اصلا خودت گوشی پارتنرتو بگیر چتا رو بخون کامل

و بعدش بلاکش کن

استرولوژی رو تخصصی بلدم ، خواستی درخواست بده انجام بدم🧡