2777
2789
بهتره از الان تمرین کنی به پهلوی چپ بخوابی من که دوقلو باردارم دکترم گفت از الان دیگه باید حتما به پ ...

ای جان بسلامتی ان شاءالله  منم دوقلو دوست دارم از کی فهمیدی دوقلوهه ارثیه یا قرص خوردی یا همینجوری خدا بهت داده 

خدایا راضیم به رضای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان بسلامتی ان شاءالله  منم دوقلو دوست دارم از کی فهمیدی دوقلوهه ارثیه یا قرص خوردی یا همینج ...

مرسی عزیزم ارثیه خودمم دوقلو بودم همون ۸هفتگی که رفتم سونو گفت دوقلو هست آنومالیم گفت دخترن

من فردا میشه۶هفته اشکال نداره به کمر میخوااابم؟؟؟؟

عزیزم ازلحاظ علمی از زمانی که جنین شما رشدش زیاد میشه به علت فشارآوردن روی رگ اصلی که به اندامهای پایینی بدن مادر میره نباید دل هوا خوابید بنابراین این مسئله مربوط به سلامتی خود مادر هست 

به همین دلیل اون خانوم گفتن نفس تنگی میگیرن چون خون رسانی وگردش خون کم میشه اسم اون رگ هم ورید اجوف تحتانی هست

مرسی عزیزم ارثیه خودمم دوقلو بودم همون ۸هفتگی که رفتم سونو گفت دوقلو هست آنومالیم گفت دخترن

بسلامتی عزیزم ان شاءالله به خوشی من برا سونو قلب استرس دارم دلم میخواد زودی هفته ها بگذره برم سونو . از بس که تو نی نی سایت در مورد ساک بی جنین نوشته استرس گرفتم . برام دعا کن 

خدایا راضیم به رضای تو 
چیه خب من تازه هفته پنجمم یه بار رفتم دکتر چیزی نگفت اخه

سعی کن دیگه ازالان عادت کنی فقط ب پهلوبخوابی درسته کمی اذیت میشی ولی ب کمر خوابیدن باعث میشه خون ب بچه نرسه 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
بسلامتی عزیزم ان شاءالله به خوشی من برا سونو قلب استرس دارم دلم میخواد زودی هفته ها بگذره برم سونو . ...

منم مثل تو بودم انقد اینجا چیزای عحیب غریب خوندم میگفتم برم سونوی قلب میگه خانوم تو که حامله نیستی😐 بعد که رفتم گفت تبریک میگم دوقلو هستن😄 اصلا نگران نباش استرس مثل سمه حالا میری تپششو نشون میده به صورت تقطه های قرمز ذوق میکنی😍