2821
2789
خب تو که پسری سریع برو یکیو انتخاب کن

دقیقا میدونستم الان یکی اینو بهم میگه 😁خوب درسته من پسرم و معمولا تو جامعه جا افتاده که پسر انتخاب میکنه ازی حرفا ولی پسر جماعت هم مشکلات خودش داره بعدشم پسر انتخاب میکنه ولی این دختره که جواب قطعی رو میده وقتیم بگه ن یعنی ززشک انتخاب اقا پسر هیچی.دوباره از نو بچرخ تا بچرخیم.البته در مورد خودم اره من کم کاری کردم متاسفانه اینو قبول دارم واسه همینم به مجردا گفتم کاره خودتونو بکنید گوشتون به یه سری حرفا بدهکار نکنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان خوده من یع چند دقیقه هس اومدم خونه میدونم کسی منتظرم نیس الکی دوتا افتابه اب ریختم رو ماشین شیش ...

هر کدوم مزیت ومعایب خودشونو دارن.بستگی داره دل خودت به کدومش راضی باشه.قرار نیس همه مجردا خوشبخت باشند یا برعکس.زندگی همه مثل هم نیس که یه نسخه بپیچن

جون عمتون درخواست ندین🤪

دقیقا میدونستم الان یکی اینو بهم میگه 😁خوب درسته من پسرم و معمولا تو جامعه جا افتاده که پسر انتخاب ...

کار خودتون بکنید ینی چیکار کنن؟

پ ن میخای نه چک بزن نه چونه عروس بیاد به خونه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

کار خودتون بکنید ینی چیکار کنن؟پ ن میخای نه چک بزن نه چونه عروس بیاد به خونه

منظورم از کم کاری این بود که نسبت به این موضوع ازدواج بی تفاوت بودم کلا وگرنه در مورد مسائل مالی اتفاقا اونقدر که حساسم همه چی به جا و آبرومند باشه اطرافیانم شاید نیاشن.کرامت و عزت دختر خانم واسم مهمه که دسته سنگین بیاد تو زندگیم.هرچند این خواستم هزینه داره ولی به هر حال کلا زندگی خرح داره ولی در حد خودم وتواناییم تلاشم میکنم.

به گفتن نیست؟!! خودت عنوانتو یکبار دیگه بخووووون

خیر نیست هر ادمی باید بتونه حرفش بگه این حرف نه اسیبی به کسی می زنه نه اهانته خوندم و مشکلی ندیدم بهتره طرز فکرت عوض کنی

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

خیر نیست هر ادمی باید بتونه حرفش بگه این حرف نه اسیبی به کسی می زنه نه اهانته خوندم و مشکلی ندیدم به ...

خودت خوندی و مشکلی ندیدی؟! 😂 😂 😂 😂 مشکلتو که خودت تو عنوان بیان کردی

منظورم از کم کاری این بود که نسبت به این موضوع ازدواج بی تفاوت بودم کلا وگرنه در مورد مسائل مالی اتف ...

مرد زندگی خیلی جاش تو این سایتای خاله زنگی نیس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز