بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشكال نداره، اونم مثل منه، خوب اعصاب نميزارن واسمون
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
حالا من صبر ايوب دارم😂 دماي خونم در كل پايينه ولى اگه عصباني بشم با آتيش خشمم جنگل فلان جا ر ...
بزار خدا سه تا بچه بزاره تو دامنت، با يه شوهر خونسرد، اونوقت ازت ميپرسم هنوزم صبر ايوب داري يا نه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من يه شهريوري اصليم،،، اما شوهرم مهر ماهيه كه خودشو شهريوري جا زده
خواهر خودمم تو شناسنامه شهریوره کلی هم به ماه تولدش افتخار میکرد 😁😁 یه روز طبق معمول داشت از ماه تولدش تعریف میکرد مامانم بهش گفت تو مهر به دنیا اومدی 😁 داغون شد طفلی
خواهر خودمم تو شناسنامه شهریوره کلی هم به ماه تولدش افتخار میکرد 😁😁 یه روز طبق معمول داشت از ماه & ...
الهي، خوب ميذاشتن تو خيالات خودش خوش باشه