2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام ندادم ترسیدم مشکلم ورم روده بزرگ بودرفتم طب سنتی نبضمو گرفت دارو داد اصلاح مزاج الحمدوالله ...

واقعا؟

الان دکتر هر دو تاش رو واسه مامان من نوشته باید انجام بده

یه کمی خون مخفی توی مدفوع اش بود

خونی که با چشم دیده نمیشه اصلا

چرا ؟چه حالی داشتی ؟مشکلت چی بود؟مادر من خون توی مدفوع اش هست

اسهال شدید بودم و خون میچکید ازم دوبار کلونو شدم سالم بودم فک میکردن بواسیر دارم ولی نداشتم خداروشکر

کلونو خیلی بده خصوصا این دارویی ک میدن اول باید مصرف بشه ادم غش میکنه خجالتشم ی جا 😣

واقعا؟الان دکتر هر دو تاش رو واسه مامان من نوشته باید انجام بده یه کمی خون مخفی توی ...

آره عزیزم واقعا خداروشکر با چند قلم دارو ولی اصلش اصلاح مزاج خوب شدم نزدیک دوسال درگیر بودم وفقط دکتر بهم میگفت باید کلو بشی ولی من ترسیدم انجام ندادم

اللّهم عجل الولیک الفرج

اسهال شدید بودم و خون میچکید ازم دوبار کلونو شدم سالم بودم فک میکردن بواسیر دارم ولی نداشتم خداروشکر ...

کدوم دارو؟ اون های که باید توی خونه بخوره ؟

خجالت چرا ؟؟

ما تا حالا نداشتیم اصلا هیچی نمیدونم راحبش

مامانم خون مخفی داره توی مدفوع اش

خیلی نگرانم

اگه تونستی یه طب سنتی پیدا کن از طریق نبض کلا چکاپ کامل میکنن برای من بدون اینکه آزمایشاتم رو نشونش ...

میشه جایی که رفتید رو معرفی کنید ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده