2789
اگه تونستی یه طب سنتی پیدا کن از طریق نبض کلا چکاپ کامل میکنن برای من بدون اینکه آزمایشاتم رو نشونش ...

کدوم شهری

توی شهر ما اصلا همچین ادمی من ندیدم

چند تا عطاری داریم همه شون هم الکی چرت و پرت میگن

برای اصلاح مزاج پرهیز غذایی زیاد داشتین؟

مثلا باید غذاهای با طبع گرم و تر مصرف میکردم وغذاهای باطبع خشک و سرد مصرف نمی کردم یه دفترچه داد که تمام خوراکی هارو انجا طبعشو نوشته بود من از رو اون میفهمیدم چی و مصرف کنم چی و نه

اللّهم عجل الولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه جایی که رفتید رو معرفی کنید ؟

اگه مشهد هستید قرنی ۹ پلاک ۱۱ دکتر یاسری فر

ولی شمارشون و ندارم متاسفانه و هم این مال ۱۴ سال پیش تقریبا

اگرم رفتید میتونید اصلا داروهاشو نگیرین و فقط چکاپ بشین

چون داروهاشون گرون بود

اللّهم عجل الولیک الفرج

اگه مشهد هستید قرنی ۹ پلاک ۱۱ دکتر یاسری فر ولی شمارشون و ندارم متاسفانه و هم این مال ۱۴ سال پیش تقر ...

برای مشکلات هورمونی و خونریزی و ...هم می تونه کاری بکنه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

برای مشکلات هورمونی و خونریزی و ...هم می تونه کاری بکنه؟

ببین برای همه چی بود

ولی من بیشتر از داروهاش تشخیصش رو قبول داشتم داروهاش خیلی گرون و زیاد بود بنظرم اصل دارو همون اصلاح مزاج هست

اینقدر کارش خوب بود که مثلا مادرشوهرم اصلا بهش نگفت مشکلش چیه ولی همه رو با همون نبض گرفتن گفت

مثلا گفت کبدت چرب گرد ۲ هست

یا مثلا خواهرمو گفت تو سقط داشتی تازگی ها

یا دوستمو گفت تو زیر بغلت یه کیست داری همشو دقیق بدون اینکه بهش اشاره ای کنیم گفت

اللّهم عجل الولیک الفرج

خیییلی مشتری داشت ولی داروهاش گرون بود بعدن نمیدونم کی ازش شکایت کرده بود البته فک میکنم براش پاپوش درست کرده بودن

برای همین میگم داروهاشو نخواستین نگیرین ولی برین پیشش چکاپ بشین

اونموقع که من برای چکاپ رفتم ۱۰ هزارتومن بیشتر نگرفت

اللّهم عجل الولیک الفرج

کدوم دارو؟ اون های که باید توی خونه بخوره ؟خجالت چرا ؟؟ما تا حالا نداشتیم اصلا هیچی ...

قبل از انجام کلونو ی سری محلول خوراکی میدن ک شکم قشنگ خالی بشه چندتا ساشه توش پودره باید با اب حل بشه وبخوره وغذا هیچی نخوره فقط اب سوپ و اب وهمین دارو تا ۲ روز تقریبا بعدش ک میره انجام میدن براش بیهوش میکنن و ی شیلنگ مانند فرو میکنن از پشت در حد ۵ دقیقه وتمومه ولی کلا خوشم نمیاد ازش من خیلی سختی کشیدم تا انجامش دادم

ان شاءالله سلامت باشه عزیزم نگران نباش