2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی زیاد چی؟من در طول روز میخورم هرکدوم با یه ساعت فاصله...ساعت مشخصی نمیخورم

ینی خیلی زیاد اشتهام باز شده، نه حالمم بد نمیشه.

اها چ قرصایی میخوری؟

من زردچوبه و اهن و امگا۳

حس میکنم بعد قرصایی که میخورم اشتهام بیشتر شده نزدیک ۱ ونیم ساله دارم میخورم و از ۳۸کیلو شدم ۴۷،۸

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

ینی خیلی زیاد اشتهام باز شده، نه حالمم بد نمیشه.اها چ قرصایی میخوری؟من زردچوبه و اهن و امگا۳حس میکنم ...

قرص زردچوبه؟برای چیه

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

ینی خیلی زیاد اشتهام باز شده، نه حالمم بد نمیشه.اها چ قرصایی میخوری؟من زردچوبه و اهن و امگا۳حس میکنم ...

من پزشک زنان رفتم بهم داد زخم دهانه رحم داشتم،من ۶۰ کیلو ام و اشتهام خوب بود نمیدونم چرا از وقتی این دوتای اولی رو میخورم اینطوری شدم

Z:

قرص ب کمپلس فورته

قرص بیوتین فورته

قرس برونسون

کپسول درمکس کراتوژن

قرص زردچوبه؟برای چیه

کاهش التهاب و درد مفاصل، تقویت سیستم ایمنی، کمک به معده و گوارش، کمک به سلامت کبد، کمک به کاهش درد قاعدگی

من پزشک زنان رفتم بهم داد زخم دهانه رحم داشتم،من ۶۰ کیلو ام و اشتهام خوب بود نمیدونم چرا از وقتی این ...

ب کمپلکس فورته، ویتامینهای گروه B داره، افزایش انرژی، تقویت اعصاب، کمک به اشتها، معمولاً اشتها رو کم نمیکنه، حتی بعضی وقتا بیشترم میکنه.. بیوتین فورته برای پوست و مو و ناخن استفاده میشه، معمولاً روی اشتها تاثیر خاصی نداره.. قرص برونسون احتمالاً مولتیویتامین برند Bronson
بسته به نوعش ممکنه آهن یا زینک داشته باشه، اگه آهن داشته باشه، میتونه حالت تهوع، بی اشتهایی یا دل بهم خوردگی بده..درمکس کراتوژن، مکمل پوست و موئه و معمولاً زینک، آمینواسید و ویتامین B داره, زینک بعضی وقتا روی معده خالی باعث تهوع و بی اشتهایی میشه..
معدت به زینک یا آهن حساس شده، مکمل ها رو با معده نیمه خالی میخوری، حجم مکملها زیاده و معدت تحریک شده
استرس هم میتونه همزمان بی اشتهایی بده.اگه درست گفته باشم، و ابم باید خیلی بخوری باهاشون.