2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جوابشونو بدم؟

242 بازدید | 16 پست

وقتی میرم پیش خانواده شوهر، وقتی یه حرفایی میزنن یا یه کارایی میکنن که مخالفم باهاشون نمیتونم مخالفت کنم یا جوابشونو بدم، در حالیکه قبلا جواب میدادم ، از وقتی بچه م بدنیا اومده دیگه بدتر شدم یه چیزایی میگن که فقط میام تو خونه حرص میخورم، تو خونه هم میگم این سری که رفتم خونه شون جوابشونو میدم ولی تا میخوام جواب بدم انگار زبونم بند میاد، آیه ای یا دعایی در این زمینه هست که کمک کنه لطفا بگین.

خدایا دستمو بگیر

رب اشرح لی صدری 

و یسر لی امری 

و.....

تا انتهای آیه 

ضمنا اعتماد بنفس تون رو ببرید بالا

با آرامش و محترمانه جواب بدید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این آیه رو کی باید بخونم؟

دستتونو بذارید رو قلب تون 

جاهایی ک حس میکنید موقعیت مهمی یه 

این آیه رو بخونید

آرامش فکر و روح بهتون میده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من از اول اینجوری بودم مادرشوهرم همیشه تیکه هاش و حرفاشو غیر مستقیم بهم میگه تا منم میخوام جواب بدم میگه مگه من با تو بودم بعدشم بر چسب بهم میزنه که تو حرف درمیاری الکی

بخاطر همین ترجیح میدم ساکت باشم و تو دلم حرص بخورم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
دستتونو بذارید رو قلب تون  جاهایی ک حس میکنید موقعیت مهمی یه  این آیه رو بخونید آرامش ف ...

پس تا رفتم خونه شون باید بخونم چون مطمئنا هر سری پیش میاد که حرفای مزخرف میزنن

ممنونم عزیزم

خدایا دستمو بگیر
پس تا رفتم خونه شون باید بخونم چون مطمئنا هر سری پیش میاد که حرفای مزخرف میزنن ممنونم عزیزم

شانه نزول این آیه رو ک میدونید حتما ؟؟

وقتی خدا ب حضرت موسی  وحی میفرمایند ک ؛

فرعون طغیان کرده و 

موسی ، ب راه راست هدایتش کن !

و حضرت موسی  ب همراه هارون  .. 

این آیه و ترجمه شو بخونید حتما

در جهت درست باید استفاده کنیم و کمک بخوایم و ...

بله عزیزم شان نزولشو میدونم ممنون که یادآوری کردی

میبخشیدا البته

موفق باشید

من از اول اینجوری بودم مادرشوهرم همیشه تیکه هاش و حرفاشو غیر مستقیم بهم میگه تا منم میخوام جواب بدم ...

وای خدااااا عین مادرشوهر من

چرا غیرمستقیم حرف میزنن اخه؟

مث ادم بگن خب

من این سری جلوی شوهرم به خواهرشوهرم گفتم که مامانت یا حرفاش دروغه و تیکه پروندن و حرف رسوندنه و‌ یا پنهون کاری

خوشم‌نمیاد از این رفتارش

گفتم ادم اگه میخواد حرفی بزنه مستقیم میزنه نه با مثال زدن بقیه جاری ها یا فلانی ها و بهمانی ها...

استارتر منم جوابشونو نمیدم

در اصل یه جورایی احترامشونو نگه میدارم

مادرشوهر من خیلی حرف میرسونه

مثلا از اینکه من دیر به دیر بهشون زنگ‌میزنم ناراحته نمیگه، بعد میگه سارا یعنی اون عروسش مثلا هر روز بهم زنگ‌ میزنه و خیلی مهربونه و این حرفا.

من کلا خودمو میزنم به خریت یعنی اصلا نفهمیدم منظورت با منه. و دوباره همون رفتار قبلیمو ادامه میدم. یکمم لج‌میکنم بدترش میکنم😂

به نظرتون کارم اشتباهه؟ 

خب روراست بگه شاید اینقد بدم نیاد