2821
2789

ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی کسی تجربه چاقی واژن داشته؟ طوری که متنفر شه ازش؟ یا حتی بخاطرش اعتماد به نفسشو برای ازدواج از دست بده کلا؟

دلایلش چی میتونه باشه؟
این مشکل قابل حل شدن هست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما خیلی وزن اضافه کردی وزنت رو بیاری پایین درست میشه

قبلا بخاطر سن بلوغ یکم چاق تر از قبل شده بودم ولی الان اصلا چاق نیستم منتها نمیدونم چرا اینجوریه

خب عزیزم هر کی یه جوریه ژنتیکی هست چیز مهمی نیس که بخوای بهش فکر کنی

احساس میکنم خیلییی زشته

اصلا ترجیح میدم بخاطر اینکه کسی همچین فاجعه ایو نبینه وقتی مُردم، مُرده شور منو نشوره

کاش اینطور نبود

احساس میکنم خیلییی زشته اصلا ترجیح میدم بخاطر اینکه کسی همچین فاجعه ایو نبینه وقتی مُردم، مُرده شور ...

اتفاقا تپل باشه خوبه شنیدم بعضیا یه کاری می کنن تپل بشه

با روغن خراطین زالو یا ترزیق فیلر یا چربی

احساس میکنم خیلییی زشته اصلا ترجیح میدم بخاطر اینکه کسی همچین فاجعه ایو نبینه وقتی مُردم، مُرده شور ...

طرز فکرت مشکل داره ناشکری

اعتماد به نفستو ببر بالا

طرف می بینی دور ازجون آلتش سوخته و...

اتفاقا تپل باشه خوبه شنیدم بعضیا یه کاری می کنن تپل بشه با روغن خراطین زالو یا ترزیق فیلر یا چربی

آره خودمم شنیدم ولی حس میکنم مال من عادی نیست

حتی مامانمم تکذیب نمیکنه حرفمو یا نمیگه اشکال نداره و اینچیزا حتی برعکس

طرز فکرت مشکل داره ناشکریاعتماد به نفستو ببر بالا طرف می بینی دور ازجون آلتش سوخته و...

آره واقعا اعتماد به نفس پایینی دارم و ناشکرم ولی از اینم خوشم نمیاد دوست داشتم مثل بقیه باشم نه این مدلی💔

آره خودمم شنیدم ولی حس میکنم مال من عادی نیستحتی مامانمم تکذیب نمیکنه حرفمو یا نمیگه اشکال نداره و ا ...

بیخیال مادرت اشتباه می کنه تنت سلامت حالا مگه دور از جونت فلجی کوری لالی به خدا خیلی ناشکری

اگه دغدغه ات اینه فقط خوش به حالت

بیخیال مادرت اشتباه می کنه تنت سلامت حالا مگه دور از جونت فلجی کوری لالی به خدا خیلی ناشکریاگه دغدغه ...

نه فقط این نیست ولی حس بدی دارم بهش

ممنونم بابت صحبتاتون عزیزم🤍✨